Z tmy do svetla

Slávnostné uvedenie a krst knihy Diany Grall – Z tmy do svetla, Príbehy duše sa uskutočnilo 19. decembra.

 

Krst prebehol vo vinárni Cuvee Modra, nádhernú atmosféru podčiarkli slová z knihy a hudba – 

Dagmar Belušková zaspievala očarujúce piesne na gitare a Kristína a Romana Uhlíková, dve krásne ženy, zaspievali a zahrali na husliach a kontrabase.

 

 

Poviem vám, je to nádherný zážitok držať knihu v ruke. Je jedinečná, plná atmosféry sálajúcej z príbehov a ilustrácií. Kvalitný recyklovaný papier, viazaná väzba, zlaté odlesky na obale len umocňujú silný pocit z čítania.

Knihu tvoria osobné príbehy ženy, šamanky zachytávajúce intenzívnu cestu duše z vlastnej tmy do svetla a sú zároveň kľúčom k oslobodeniu vnútra človeka.

 

 

Vďaka príbehom, ktoré Diana roky písala a sama prežila, vyšliapala cestu pre ľudí, ktorí chcú vystúpiť z vlastnej temnoty, stretnúť samého seba a žiť plnohodnotný život – to znamená spojenie s dušou. Autorkin jazyk je originálny, odvážny, poetický, plný citu a jej rukopis prináša človeku možnosť ponoriť sa do svojho vnútra, vyživiť sa a premeniť na miestach, kam by sa sám možno ani neodvážil.

 

 

 

 

 

Katarína Koledzai knihe vdýchla život v podobe obrazov zachytávajúcich jednotlivé príbehy.

 
 
 

 

 

Ak by ste si chceli knižku kúpiť ako dar pre seba alebo niekoho zo svojich blízkych, môžete si ju objednať aj v našej redakcii, napíšte nám na e-mail rinkatka@gmail.com.

Cena: 34 €

Tags: No tags

Comments are closed.