Objavili sme pre vás

Audio kniha: TAO cesta ku zdraviu
Úspešná kniha TAO cesta ku zdraviu autorky Zuny Vesan Kozánkovej je konečne aj v audio podobe.
Túto podnetnú knihu, ktorá sa stala bestsellerom a ktorá veľmi príjemnou formou zasväcuje do princípov čínskej medicíny, tak už možno „čítať“ napríklad aj doma pri varení či oddychovaní na gauči, na chalupách pri práci v záhradke, v autách, autobusoch či vo vlakoch cestou do práce alebo na výlet, ale aj v lietadlách cestou na dovolenku a cez slúchadlá mp3 prehrávača na pláži pri mori. Kniha je perfektne spracovaná, text je čítaný v ideálnej rýchlosti rozprávania. Budete v nej počuť príjemný hlas herečky Ely Lehotskej, ktorá do textu nepodsúva žiadne svoje osobné priority, takže kniha pôsobí rýdzo, čisto. Audioknihu nájdete na audiolibrixe.

Kniha: Grimoár Života

Kniha, ktorá bude nápomocná každému Čaro-dejovi a Mágovi, je prispôsobená aj našej krajine a potrebám. Mystickejšie náhľady Laurel sa výborne kombinujú s uzemnenejším a faktickejším pohľadom Nirah. V knihe môžete nájsť hĺbavé texty pozerajúce sa na život srdcom s očami doširoka zatvorenými so zapojením všetkých zmyslov. Všetko to úžasne doplňujú nádherné kresby. Nájdete v nej témy dotýkajúce sa života Čaro-dejov ako Sviatky Kola Roka, Mágiu Živlov a Elementálne bytosti, Fázy Luny a Splny počas roka, kapitola Základy magickej astrológie, Mágiu Symbolov, tvorbu Sigilov, rôzne spôsoby Veštenia vrátane Runovej mágie a Stromového Oghamu, Zvieracích sprievodcov a dokonca i Magickú domácnosť. Kniha je ukončená kapitolou s Rituálmi a priestorom pre vlastné poznámky, vďaka ktorým sa stane Grimoár Života skutočným osobným Grimoárom každej Čaro-dejky a každého Čaro-deja, ktorí si knihu zakúpia.

witchsknot@gmail.com

Fb: Witch’s Knot

Krása: Šaty od Dominiky

Uchvátila nás tvorba Dominiky Lehockej, jej nádherné autorské šaty, pre ktoré sa oplatí vstávať ráno z postele.

Zavinovacie akvarelové ľanové šaty v dĺžke po členky a s dlhými rukávmi vás udržia príjemne v teple počas chladných dní alebo i lete, keď v horách zafúka vlhký chladný vetrík a slnko sa skryje za mraky. Rukávy sú na spodku jemne zdobené riasením a vďaka ozdobným manžetám sa môžu jedným pohybom zmeniť na trojštvrťové.

Tento model je využiteľný celoročne a najmä v tajomne tmavých dní ním určite rozsvietite seba i svoje okolie. Šaty sú ušité z ľanu, ktorý bol mäkčený praním s kameňmi, vďaka čomu budú tým najmäkším a najjemnejším, čo vaša pokožka kedy poznala. Vďaka tejto úprave sa šaty po opraní, ani na vyšších teplotách, už nezbehnú. Prvotriedna látka strednej gramáže pochádza z Litvy, ktorá je od nepamäti známa pestovaním ľanu i jeho následným spracovaním do najrôznejších typov látok. Ľan je ekologicky pestovanou rastlinou do dnešných dní, navyše nádherne kvitnúcou. Spôsob pestovania ocení najmä vaša pokožka, nakoľko vlákna neobsahujú žiadne škodlivé chemické zložky. Sú len čistým dotykom prírody.

Látka bola potlačená na Slovensku netoxickými farbami na vodnej báze. Pri tomto type potlače nevzniká žiadny chemický odpad ani sa neznečisťuje voda.

Dominika: „Verím, že ich nosenie bude pre každú jednu z vás taká veľká radosť, ako tá moja, ktorú som vložila do ich vytvorenia!“

Tags: No tags

Comments are closed.