Kto som?

Kto som?

Michaela Magaela Ďurišová

Jedno telo, ale mnoho podôb má v sebe každý z nás. Na objavnú cesto do farebného sveta svojej duše a života, rolí, ktoré v ňom má, nás v tejto chvíli pozýva Michaela… Za tento odvážny a inšpiratívny krok zo srdca ďakujeme.

1. Som: Krehká bytosť

Cítim silné spojenie s prírodou a okolím, vnímam energiu navôkol. V prírode dokážem tráviť nekonečné hodiny, dni, týždne. Fascinuje ma hra prírody a krásy okolo nás.

2. Som: Fotografka

Pozerám sa na ľudí cez srdce, snažím sa v nich nájsť to najkrajšie, ukázať im čaro prirodzenosti, primäť ich vidieť sa očami, ktorými ich vidím ja.

3. Som: Tvorca kvetinových doplnkov Magaela

V každej z nás sa skrýva víla – nežná bytosť spätá s prírodou, ktorú prežíva v sebe a cez seba. Snažím sa cez svoje doplnky toto spojenie prebudiť a ukázať ženám čaro nedokonalosti, inakosti, neobyčajnej obyčajnosti.

4. Som: Manažérka a šéfka svojej kvetinovej dielničky Magaela

Nestagnovať. Neuspokojiť sa. Pochváliť sa, ale žiť s vedomím, že sa dá ísť ešte ďalej. Hľadať vlastné cesty, zanechať vlastné stopy. K ľuďom v dielni byť priateľská, poskytnúť im záruky, bezpečie, no zároveň byť zdravo prísna a umožniť im rásť spolu so mnou.

5. Som: Manželka

V každodennom súlade s mužom ako jedna duša, no zároveň rešpektujem vedomie, že každý potrebuje byť i sám. Byť oporou, milenkou, priateľkou, byť stále nablízku, no zároveň v dostatočnom odstupe, aby som druhému umožnila realizovať sa. Rešpektovať individualitu polovičky vo vzájomnej harmónii.

6. Som: Dcéra, sestra

Rodina je dar. Nech je akákoľvek. Nie vždy je to len o láske a porozumení, ale to, čo je v rodine najdôležitejšie, je rešpekt a vedomie, že keď bude najhoršie, vždy tu bude niekto, o koho sa môžeme oprieť. Kto nás bude mať rád bez podmienok, nech sme už akýkoľvek.

7. Som: Priateľka

Pochváliť, podržať, pomôcť, no rovnako povedať veci, ktoré sa nepočúvajú dobre… Priateľstvo nie je totiž o bezhraničnom obdive a tľapkaní po pleci, ale aj o tom, že práve priateľ je ten, ktorý hovorí nepopulárne veci. Nie preto, že by chcel ublížiť, ale preto, že má rád… Rád viac ako iní naokolo.

8. Som: Bytosť, ktorá načúva

Počúvať svet okolo. Načúvať vnútorným volaniam a prosbám, ktoré nahlas nevyslovíme. Pomáhať skryté dostať von na povrch a pomáhať ľuďom navôkol byť lepšími, milujúcejšími. No zároveň ich nechať ísť, keď cítim, že pomoc odmietajú… Nechať ich pochopiť a nájsť cestu vlastným úsilím.

9. Som: Speváčka

Zavrieť oči a nechať prenikať tóny cez seba. Spevom spracovať emócie, zabudnúť na všetko zlé okolo a ponoriť sa do hudby, ktorá lieči srdce aj dušu.

10. Som: Maliarka

Uchmatnúť si čas pre seba. Spracovať vnútorné svety cez akvarel na papieri. Skúšať a učiť sa na vlastných chybách. Nechať svoje vnútorné svety hovoriť cez farby a štetce.

Tags: No tags

Comments are closed.