Objavili sme pre vás

Krása:

Vecičky od MMMoje
MMMoja je autorská malá grafika a šitie pre malých aj veľkých. Krásne o sebe samotní tvorcovia píšu, nuž zdieľame tak, ako napísané jest. ☺

Kto sme, čo robíme a prečo to robíme? Deti sú súčasťou nášho tímu a berieme ich ako veľkú inšpiráciu. Či už priamo, alebo nepriamo ovplyvňujú náš smer. Všetky naše designy sú nám totiž blízke a vznikajú z toho, čo máme radi, čo v daný čas prežívame a čo nás práve ovplyvňuje. Jednu dobu to boli hlavne produkty pre bábätká, potom dinosaurie obdobie, veľrybí obdiv, silný pocit hrdosti materstva a rodiny. Rakovina v podobe nahryznutých jabĺčok, obdiv k muzike a filmom. A tak ďalej a tak ďalej.

Najskôr som to bola len ja Martina, ale časom mi začal pomáhať v mnohých smeroch aj môj Jakub. Bez neho by to jednoducho nešlo. Dnes už sme v tom spolu.

Tím tvorí: JAKUB, ktorý rieši účtovníctvo, objednávky, platby a storná. Ale hlavne vytvoril a spravuje náš e-shop, robí grafiku a IT vecičky na webe. Pripravuje moju ilustráciu na tlač. Tlačí sieťotlačou na šaty, tričká, mikiny a papier naše designy. Naučil sa sám techniku, vďaka ktorej máme širokú ponuku.

MARTINA, ktorá sa stará o prevádzku Facebooku, Instagramu. Odpovedá na individuálne otázky. Šije, tvorí naše strihy a kreslí všetky naše obrázky. Vyberá materiály. Fotí produkty, balí balíčky.

Nie sme dokonalí, robíme chyby, ale snažíme sa ich vždy napraviť. Vyberáme pre naše výrobky materiály podľa svojho svedomia, čo ide, máme z Čiech, a čo nejde, tak vyberáme, aby bol pôvod dohľadateľný a ľudia, ktorí to pre nás vyrobili, pracovali v prijateľných podmienkach. Snažíme sa všetkým odpovedať a vyhovieť špeciálnym prianiam. Pracujeme na tom, ako vás potešiť novinkami a udržať si vašu priazeň, ktorú si veľmi vážime. Sme tím a máme našu prácu veľmi radi. A ako už bolo povedané skôr a často to opakujem: Bez vás všetkých by to nešlo!
www.mmmoje.cz

Design: MOONZI, grafiky

Dizajnové plagáty pod značkou MOONZI tvorí Matej spolu so svojou priateľkou Nicole. Sú jednoduché, krásne farebné a vhodné na každú stenu, určite do ich portfólia nakuknite, vaše oko sa poteší. Objavili sme ich pri náhodnom sledovaní Sashe stránok a učarovali nám – bola to láska na prvý pohľad. Čo sa technických parametrov týka, grafika je tlačená na kvalitný roll up materiál, ktorý je trvácnejší a odolnejší ako klasický plagátový papier. Výber je z viacerých tematických oblastí – botanické motívy, abstraktný dizajn, architektonické obrazy a krajinky. Ich tvorbu si môžete prezrieť na www.sashe.sk – moonzi.

Priestor: About coffee&food

Ak si chcete oddýchnuť v krásnom prostredí Karpát, zájsť na kvalitnú kávu a chutné netradičné jedlo, určite sa zastavte v Modre na námestí (Štúrova 64) v About caffe. Varí tu Katka ázijsko-modranskú kuchyňu a verte nám, že na jej jedlo sa nezabúda – je skvelé a jedinečné, ozdobené rukou umelkyne. Najedia sa všetky zmysly. Majiteľka Kristínka vám zas pripraví tú najkvalitnejšiu kávu s úsmevom profesionála. Jedlo sa podáva celý týždeň, raňajky vždy do 11.00, plynulo môžete prejsť po kávičke k dennému menu podávanému od pondelka do piatka. V sobotu a nedeľu si môžete objednať zo stálej ponuky á la carte. Interiér je vzdušný s čistými líniami, oživený kvetmi, o ktoré sa s láskou starajú. Od jari do jesene je otvorená aj terasa.

Dobrú chuť a krásny zážitok.
Insta: aboutcoffeemodra
Fb: About coffee&food

Tags: No tags

Comments are closed.