Objavili sme pre vás

 

Krása: Ateliér pod bránou, keramická dielňa

Krásne a najmä veselé farby keramických hrnčekov a anjelikov nás zaujali na prvý pohľad. Ateliér pod bránou tvoria Lucia a Zazu, tím dvoch keramičiek pochádzajúcich z Bratislavy. Stretli sa na Strednej škole umeleckého priemyslu, odbore umelecké spracovanie keramiky a porcelánu. V keramickej tvorbe sa samostatne venovali vlastným projektom a v roku 2016 sa stretli v tomto jedinečnom spoločnom projekte. Ateliér sa nachádza na západnom Slovensku v dedinke Hradište pod Vrátnom.

 

Tradičným spôsobom tvoria prevažne úžitkovú a dekoračnú keramiku. Každý výrobok je originálny, robený ručne modelovaním, točením na hrnčiarskom kruhu. Glazúra sa nanáša štetcom, čo zaručuje jedinečnosť výrobku. Materiál, pokiaľ je dostupný, používajú z regionálnych zdrojov.
www.atelierpodbranou.sk

 

Produkt: Harmonelo, výživový doplnok

Tento produkt mnohým pomohol, tak posúvame informáciu ďalej. ☺ Vyskúšali sme Harmonelo Vitality, je to chutný sirup, ktorého základom je rozpustná čakanková vláknina na báze fruktooligosacharidov, ktorá podporuje množenie priateľských črevných baktérií. Doplnok stravy, ktorý obsahuje prepracovanú kombináciu aktívnych látok. Predovšetkým enzýmov – ako sú papaín, bromelain a proteázy – vhodne doplnených o aloe vera.
Užívanie Harmonelo Vitality prispieva k posilneniu imunitného systému, znižuje napätie a únavu. Udržuje normálnu hladinu cukru v krvi a tiež normálny stav pokožky. 

V ponuke je viac druhov Harmonelo produktov na konkrétne prejavy. Predaj funguje na princípe registrácie.
Viac info:vitalitaharmonelo@gmail.com

Nápad: Lenivá mačka, tričká

Objavili sme rozkošné tričká s jedinečnými motívmi. U nás vyhráva motív gitary vytvorený z odrazu stromov vo vode, ktorý je ten váš?

www.lenivamacka.com

Tags: No tags

Comments are closed.