ČAROkruhy v znamení zvieratníka

Apríl 2022

Baran

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí tvoje znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Daj si aj ty v tento deň pohov. Zatiaľ neotváraj nové projekty, ale ostaň v tichu a púšťaj všetko, čo už doslúžilo. Urob si taký detoxikačný deň na osobné škodliviny a priraď k nim aj neochotu vystúpiť z komfortnej zóny. Asi netušíš, kde sa ti teraz otvárajú dvere, ak sedíš „za pecou“. Láska na teba žmurká! Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach, a ak si si dobre našliapol už v nove, teraz zberáš úrodu. Rozbiehajú sa ti ďalšie príležitosti, ukazujú nové možnosti. Najmä pracovná oblasť dýcha úspechom, ak si sa mu otvoril. Totiž často sa stáva, že hviezdy nám žehnajú v určitej oblasti, ale my radšej tlačíme v inej a potom plačeme, že niečo nejde. Spoľahni sa na svoju intuíciu a nauč sa plynúť so životom.

Úspech je na dosah. Podmienkou je však to, čo som už vyššie napísala – žiadne vyložené nohy. Spln vo Váhach ti ponúka aj možnosti na harmonizáciu vnútra – vyberaj to, na čo ťa upozorňuje tvoj pocit. Naberáš pokoj v lese? Bež do lesa. Je ti bližšia meditácia? Medituj. Apríl končí aj druhým novom, ktorý bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi a šťastena sa na teba usmieva.

Mantra na apríl: Plyniem životom.

 

Býk

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Druhý aprílový nov sa odohrá na jeho konci, a to 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. V čase novu je Luna vždy temná, tak ostaň aj ty v akomsi zastavení, v pokoji tmy. Je to čas uvoľňovania starých vzorcov a bludov, aby si sa pri prvom náznaku osvetlenej Luny rozbehol do akcie. Totiž dni po oboch novoch prinášajú väčšie napätie, chaos a stres. Keď o tom už vieš, daj si zámer prežiť ich v pohode a vo fyzickej aktivite. Nečakaj, čo bude. Pri prvom kosáčiku Luny poď do akcie. Začni tvoriť, organizovať, vytváraj podmienky pre nové projekty, ale netlač, nevytváraj veľké očakávania. Naopak, dni okolo splnu, ktorý je 16. 4. o 20.55 h vo Váhach, budú mimoriadne priaznivé. Otvor sa novým možnostiam a zmenám, ale znovu netlač. Pri tlaku si uženieš akurát tak vysoký tlak a migrény. V pokoji môže všetko hladko plynúť akoby samo od seba. Zdá sa, že najsilnejšie vplyvy hviezd v nove i splne budeš cítiť v práci. Aké vzťahy tam máš? Ak by si chcel teraz ukázať prstom, že také a ešte nepríjemné, zastav sa. Spolupracovníci a obchodní partneri sú len tvojimi zrkadlami a otvárajú len to, čo máš v sebe. Prehodnoť seba, kým začneš útočiť. Vojna vždy začína v nás samých.
Mantra na apríl: Kráčam pokojne.

Blíženci

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Ona v tme, ty v zastavení. Ak chceš, môžeš tento čas nazvať dychovou pauzou po výdychu a pred nádychom. S výdychom si uvoľnil napätie, s nádychom pôjdeš do pohybu, v pauze si usporiadaš myšlienky a pocity. V apríli nás čakajú dva novy a v strede medzi nimi spln. Prvý nov bude hneď 1. 4. o 8.24 h v Baranovi, druhý 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. Od Barana po Býka cesta vyrúbaná. Týka sa najmä pracovnej oblasti. Si spokojný s tým, čo robíš? Je ešte čas zostávať v starej robote či vykročiť iným smerom? Aký máš pocit z týchto otázok? Odpoveď nájdeš práve v týchto pocitoch. Prvý nov ti ich môže trochu rozbúriť, druhý už bude potrebovať stabilitu. Máš teda mesiac na to, aby si vyliečil negatívne nastavenie v práci a potom buď ešte v starej, alebo už v novej šiel uzemnený, pokojný, bez extrémov. A čo spln? Ten bude vrcholiť 16. 4. o 20.55 h vo Váhach so snahou o harmonizáciu myšlienok, ktoré môžu byť rozbúrené zo zdanlivých nezdarov. Vydrž času ako hus klasu a uvidíš, že všetko má svoj hlboký zmysel. Veľakrát to, čo sa na začiatku javí ako prekážka, na konci môže byť to najlepšie, čo sa nám mohlo stať.
Mantra na apríl: Plyniem v osude.

Rak

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h. a temnú Lunu na oblohe nevidno rovnako ako v čase druhého aprílového novu, ktorý bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. Celkovo je pre teba tento mesiac pozitívny, ale i tak by som dni, keď oba novy vrcholia, ostala v tichu, v pokoji, v pasivite. Oba totiž prinášajú silný detoxikačný aspekt vo svojej temnote. Prvý nov, tak prečo ho nepodporiť? V pokoji ľahšie odchádzajú toxíny z tela i duše. O čom môže byť prvý nov? O láske tak ako druhý nov i spln medzi nimi, preto hovorím o priaznivom mesiaci, len potrebuješ rozoznávať situácie srdcom a momentálne nepodporovať svoje ego tým, že ťa chytí pýcha. Pre svoje okolie budeš totiž príťažlivým. Veľmi príťažlivým. Ak si v partnerskom vzťahu a stojí ti za to, aby ostal pokojný, obráť pozornosť na partnera, partnerku. Nedávaj príležitosť žiarlivosti. Za ňou sa skrýva strach z odmietnutia a opustenia a tie vedia narobiť paseku vo vzťahoch. Sú to neliečené rany z detstva alebo z minulých zrodení a dakedy ani netušíš, čo všetko svojím koketným správaním môžeš otvoriť. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach, otvor sa láske a doliečeniu starých boľačiek. Poznáš hoo ponopono?
Mantra na apríl: Milujem, odpúšťam, ďakujem.

Lev

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Druhý aprílový nov bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. Oba sa týkajú najmä práce a jej pokojného toku. Nesnaž sa teraz niečo v práci meniť, momentálne nezačínaj ani veľké projekty. Je čas pokojného plynutia. Silnejšie zmeny a pracovné aktivity si nechaj na neskorší čas. Dokážeš ostaň v takej pracovnej rutine, ale nechávaj si priestor mimo práce pre svoje radosti, pre niečo, čo máš rád, čo poteší tvoje srdiečko. Je to dôležité ako prevencia pred vyhorením. Ak by si sa úplne potopil v starých pracovných koľajach, lebo momentálne na nové nemáš, vyhorenie hrozí. Druhý nov však už môže byť prípravou na nové projekty. Rozbehni ich až po prvom kosáčiku Luny po druhom nove. Tam začne svitať na nové časy s novou energiou. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach a možno viac emočný, ako by si čakal. Ak máš v sebe veľa nespokojnosti, sťažností či nepokoja, môže to zasiahnuť tvoj partnerský vzťah. Oslabíš ho či rovno vyženieš partnera, partnerku do iného náručia. Ak ostaneš v pokoji a porozumieš, že sa vytáčaš sám, nie partner, môžeš urobiť kvantový skok vo vzťahu.
Mantra na apríl: Rozumiem, milujem.

Panna

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Druhý nov v ten istý mesiac bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. Dva dni temnoty, dva dni zastavenia, dva dni možnosti pozrieť sa na vlastné tiene. Vždy, keď sa už ukáže tenučký kosáčik novej Luny, táto možnosť odchádza. Takže ak chceš, ponor sa v oba novy do seba a vyslov zámer: chcem vidieť svoje tiene, chcem ich rozoznať, pochopiť, presvetliť, pustiť. Pošepkám, že sa môžu nachádzať najmä v pracovných vzťahoch. Dokonca môžeš mať pocit, že všetko na teba padá a ty nevieš, ako zachrániť svet. Nezachraňuj svet, pochop seba a svoje vzťahy. Poznáš hoo ponopono, havajskú techniku odpustenia? Tu je: milujem, ospravedlňujem sa, prosím o odpustenie, odpúšťam tebe i sebe, ďakujem. Pokojne ju môžeš aplikovať na seba v zrkadle. Ak je úprimne precítená, robí zázraky. Uvoľňuje napätie v nás a pripravuje pôdu pre kvalitné vzťahy k sebe samému i k svetu. Vidíš, ako sa všetko prepája? Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach a tu môže vyskočiť ďalší tieň – strach zo zlyhania a nedostatku. Posvieť si naň tak, že budeš pozorovať svoje pocity pri každom vydaní peňazí z rúk. Hľadaj za nimi strachy.
Mantra na apríl: Štedrosť je môj dar svetu.

Váhy

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Druhý aprílový nov bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi, a tak si môžeš pripraviť cestu od baranej odvahy po býčiu kvalitu v súlade so svojím horoskopom. Samozrejme, osobný by bol lepší, ale aj tu si môžeme niečo povedať. Baraní nov prináša zvýšený tlak vo všetkých oblastiach, ale napísala som, že si priprav baraniu odvahu, tak na nej ideme stavať. Naber odvahu povedať nie, ak to tak cítiš. Stanov si hranice, za ktoré nepôjdeš, najmä ak budeš cítiť únavu a vyhorenie. Stanov jasnú hranicu medzi prácou a radostnou svojou činnosťou, ktorá ti zabezpečí pohodu. Čo sa ti bude zdať neriešiteľné, nechaj plynúť. Osud vždy zariadi všetko tak, aby to bolo k rastu tvojej duše. Presne v tomto duchu ti bude odpovedať aj druhý aprílový nov. Všetko môže ísť v pohode, radostne a otvoria sa nové možnosti. Budeš svietiť všetkým okolo seba, budeš inšpiráciou. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach, teda v tvojom znamení. Ak si v pohode zvládol prvý nov aj po zdravotnej stránke, teda bez tlačenia na seba a prekračovania hraníc. Teraz to bude spanilá jazda plná harmonizácie, pozitívnych emócií a úspechov.
Mantra na apríl: Odvážne stojím sám za sebou.

Škorpión

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Druhý aprílový nov bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. Aké možnosti ponúkajú? Oba novy starostlivosť o telo i dušu. Samozrejme, všetko so všetkým súvisí, ale baraní nov vyslovene ide po tele, životnom štýle, stravovaní a zlozvykoch. Jarné obdobie je vhodné na detox, takže ťa podporí v uvoľňovaní toho, čo ti škodí. Poobzeraj sa po nejakom, internet je plný návodov, len si správne vybrať. Dôveruj svojej intuícii. Ak sa ťa dlhodobo drží nejaký zdravotný problém, rozmaznávaj sa, neprepínaj sily. Buď bdelý a láskavý k sebe samému. Druhý nov, koncoaprílový, už viac smeruje k duši, ale znovu pripomínam, že všetko so všetkým súvisí. Pravdepodobne budeš cítiť prílev energie, tvoja vnútorná sila rastie, nasmeruj ju na rozvoj svojej duše. Pokojne ju spoj napríklad s cvičením jogy, benefity na seba nedajú dlho čakať. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach. V ňom začne ten prúd životaschopnej energie, ktorý pokračuje do novu v Býkovi. Intuícia ťa povedie správnym smerom, buď verný sám sebe, poznaj svoje hranice. Momentálne sa na teba život usmieva.
Mantra na apríl: Verím svojej intuícii.

Strelec

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Dni po tomto nove budú plné ohňa, vášne, zamilovanosti najmä u mladších ročníkov. Samozrejme, podmienkou je nechať život plynúť. Ak začneš tlačiť na opačné pohlavie, z tlačenia sa stane brzda alebo plameň, ktorý rýchlo vzplanie, aj rýchlo dohorí. Druhý aprílový nov bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi a tiež o láske, nehe, priazni osudu. Vôbec však nemusí ísť o partnerský vzťah, ale o život v láskavosti a v harmónii so všetkým, čo prináša. Jednoducho – dobré naladenie do života a hladkanie duše. Inak je veľmi pravdepodobné, že tá duša už túži veľmi po cestovaní, po lietaní, po nových cestovateľských dobrodružstvách, tak si všetko dopraj. Môžeš. Zanechaj na chvíľu stereotyp a vzlietni k oblakom. Doslova i v prenesenom zmysle. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach a zdá sa, že prinesie trochu napätia do vzťahov s mužmi rodu. Ak si žena, preskúmaj, či a ako pohŕdaš mužmi, a nastav sa na úctu k nim. Nechaj ich viesť, ty svieť ženskou múdrosťou. Ak si muž, pozri sa, aký rešpekt dávaš svojmu otcovi. Nijaký? Potom ako chceš, aby si ty dostával rešpekt a úctu? Nezabudni, vždy si v kolese osudu svojho rodu.
Mantra na apríl: Plyniem životom.

Kozorožec

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Tento nov praje všetkým tým, ktorí pracujú s určitým systémom, poriadkom, ktorí sú zastabilizovaní a idú akoby v pevných, istých koľajach. Druhý aprílový nov bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. Môže síce priniesť určité finančné zisky, ale aj väčšie napätie najmä v práci. Žeby si svojím konaním vzbudzoval závisť? Prosím, len teraz nepovedz, že to nie je tvoj problém. Ak sa čokoľvek deje v tvojom svete, je to dôležité aj pre teba, lebo ty si buď kľúčom k vzniknutej situácii, alebo máš na nej priamy podiel. Ak ti niekto závidí (aj v dobrom, ide o nesprávne spojenie, závidieť v dobrom sa nedá, lebo závisť vždy závisťou ostáva a vždy ubližuje obom stranám) alebo na teba žiarli, rýchlo obráť pozornosť k sebe. Kde ty niekomu niečo nedopraješ alebo chceš viac, ako má on, alebo rovno závidíš či žiarliš? Tu je odpoveď, prečo ten druhý… Lebo ty máš tieto vlastnosti v sebe. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach a emóciách. Ak stratíš bdelosť, tak stratíš aj finančne. To nie je vyhrážanie, to je upozornenie, že bdelosť je dôležitá práve v tomto období.
Mantra na apríl: Zodpovedám za svoj svet.

Vodnár

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Je však celkom možné, že práve ona vytiahne staré problémy, neuzavreté účty, nesplnené sľuby. Uzavieraj, ukončuj, vypúšťaj. Program dní po prvom nove. Uľaví sa ti a energia na všetko, čo potrebuješ, ti ostane. Ak nechávaš veľa vecí naraz otvorených, energia z teba fučí ako z deravého balónika. Naopak, ak máš všetko v sebe uzatvorené a ukončené, energia ti stúpa a ty si schopný hory prenášať. S tými horami opatrne v druhom aprílovom nove, ktorý bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. Býk nerád veľké zmeny, a tak môžeš byť tŕňom v oku ľuďom, ktorí momentálne nie sú vo svojej sile. Často sú to tvoji najbližší, často by si niečo také od nich nečakal. Môžem doplniť – nemaj očakávania ani domnienky, nebudeš sklamaný. Dobrá rada do koncoaprílových dní. Ospravedlňujem sa, ak si ju nechcel počuť, no život a osud neoklameš – dávajú najvernejšie odpovede. Ty si môžeš v hlave vybudovať predstavy, aké chceš, tvoj život ukazuje, kde je pravda. Ak v ňom narážaš na prekážky, si v nesprávnej uličke. Zaraď spiatočku do tej správnej. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach a pravdepodobne bude o tvojej trpezlivosti.
Mantra na apríl: Hoviem si v zodpovednosti.

Ryby

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. To je čas vychádzania tieňov. U teba môže ísť o urážlivosť alebo naivitu, ktoré nechceš vidieť. Posvieť si do svojho vnútra a objav všetko, čo je tam schované. Dobrá „hra“ je postaviť sa pred zrkadlo, zahľadieť sa sebe do očí a čakať. Nezľakni sa, ak sa tvoja tvár stratí a budeš vidieť len svoje tiene. Možno aj nepekné. Ty len pekne vydrž, kým sa obraz znovu vyčistí, poďakuj tieňom, že vyšli na povrch, a vedome ich ešte ukonči: ďakujem vám, tiene moje milé, bol čas, kedy ste mi vládli, teraz je čas na rozlúčku. Ukončujem s vami vzťah a som slobodná bytosť plná tvorivej energie. Druhý aprílový nov bude 30. 4. o 22.27 h v Býkova prinesie väčšiu stabilitu v práci, možno povýšenie, možno zdvihnutý plat, možno iný výraznejší úspech. Býk je Býk, prináša momentálne hojnosť. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach a chce to viac bdelosti, najmä čo sa týka zdravia. Pozri sa do svojho srdca, či je naplnené radosťou a šťastím. Takéto srdce ťa chráni pred vyhorením a závislosťami. Prázdne srdce sa prázdnote otvára a predpovedá pád do akejkoľvek závislosti.
Mantra na apríl: Vidím svoje tiene.

Baran

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí tvoje znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Daj si aj ty v tento deň pohov. Zatiaľ neotváraj nové projekty, ale ostaň v tichu a púšťaj všetko, čo už doslúžilo. Urob si taký detoxikačný deň na osobné škodliviny a priraď k nim aj neochotu vystúpiť z komfortnej zóny. Asi netušíš, kde sa ti teraz otvárajú dvere, ak sedíš „za pecou“. Láska na teba žmurká! Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach, a ak si si dobre našliapol už v nove, teraz zberáš úrodu. Rozbiehajú sa ti ďalšie príležitosti, ukazujú nové možnosti. Najmä pracovná oblasť dýcha úspechom, ak si sa mu otvoril. Totiž často sa stáva, že hviezdy nám žehnajú v určitej oblasti, ale my radšej tlačíme v inej a potom plačeme, že niečo nejde. Spoľahni sa na svoju intuíciu a nauč sa plynúť so životom.

Úspech je na dosah. Podmienkou je však to, čo som už vyššie napísala – žiadne vyložené nohy. Spln vo Váhach ti ponúka aj možnosti na harmonizáciu vnútra – vyberaj to, na čo ťa upozorňuje tvoj pocit. Naberáš pokoj v lese? Bež do lesa. Je ti bližšia meditácia? Medituj. Apríl končí aj druhým novom, ktorý bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi a šťastena sa na teba usmieva.

Mantra na apríl: Plyniem životom.

 

Býk

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Druhý aprílový nov sa odohrá na jeho konci, a to 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. V čase novu je Luna vždy temná, tak ostaň aj ty v akomsi zastavení, v pokoji tmy. Je to čas uvoľňovania starých vzorcov a bludov, aby si sa pri prvom náznaku osvetlenej Luny rozbehol do akcie. Totiž dni po oboch novoch prinášajú väčšie napätie, chaos a stres. Keď o tom už vieš, daj si zámer prežiť ich v pohode a vo fyzickej aktivite. Nečakaj, čo bude. Pri prvom kosáčiku Luny poď do akcie. Začni tvoriť, organizovať, vytváraj podmienky pre nové projekty, ale netlač, nevytváraj veľké očakávania. Naopak, dni okolo splnu, ktorý je 16. 4. o 20.55 h vo Váhach, budú mimoriadne priaznivé. Otvor sa novým možnostiam a zmenám, ale znovu netlač. Pri tlaku si uženieš akurát tak vysoký tlak a migrény. V pokoji môže všetko hladko plynúť akoby samo od seba. Zdá sa, že najsilnejšie vplyvy hviezd v nove i splne budeš cítiť v práci. Aké vzťahy tam máš? Ak by si chcel teraz ukázať prstom, že také a ešte nepríjemné, zastav sa. Spolupracovníci a obchodní partneri sú len tvojimi zrkadlami a otvárajú len to, čo máš v sebe. Prehodnoť seba, kým začneš útočiť. Vojna vždy začína v nás samých.
Mantra na apríl: Kráčam pokojne.

Blíženci

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Ona v tme, ty v zastavení. Ak chceš, môžeš tento čas nazvať dychovou pauzou po výdychu a pred nádychom. S výdychom si uvoľnil napätie, s nádychom pôjdeš do pohybu, v pauze si usporiadaš myšlienky a pocity. V apríli nás čakajú dva novy a v strede medzi nimi spln. Prvý nov bude hneď 1. 4. o 8.24 h v Baranovi, druhý 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. Od Barana po Býka cesta vyrúbaná. Týka sa najmä pracovnej oblasti. Si spokojný s tým, čo robíš? Je ešte čas zostávať v starej robote či vykročiť iným smerom? Aký máš pocit z týchto otázok? Odpoveď nájdeš práve v týchto pocitoch. Prvý nov ti ich môže trochu rozbúriť, druhý už bude potrebovať stabilitu. Máš teda mesiac na to, aby si vyliečil negatívne nastavenie v práci a potom buď ešte v starej, alebo už v novej šiel uzemnený, pokojný, bez extrémov. A čo spln? Ten bude vrcholiť 16. 4. o 20.55 h vo Váhach so snahou o harmonizáciu myšlienok, ktoré môžu byť rozbúrené zo zdanlivých nezdarov. Vydrž času ako hus klasu a uvidíš, že všetko má svoj hlboký zmysel. Veľakrát to, čo sa na začiatku javí ako prekážka, na konci môže byť to najlepšie, čo sa nám mohlo stať.
Mantra na apríl: Plyniem v osude.

Rak

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h. a temnú Lunu na oblohe nevidno rovnako ako v čase druhého aprílového novu, ktorý bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. Celkovo je pre teba tento mesiac pozitívny, ale i tak by som dni, keď oba novy vrcholia, ostala v tichu, v pokoji, v pasivite. Oba totiž prinášajú silný detoxikačný aspekt vo svojej temnote. Prvý nov, tak prečo ho nepodporiť? V pokoji ľahšie odchádzajú toxíny z tela i duše. O čom môže byť prvý nov? O láske tak ako druhý nov i spln medzi nimi, preto hovorím o priaznivom mesiaci, len potrebuješ rozoznávať situácie srdcom a momentálne nepodporovať svoje ego tým, že ťa chytí pýcha. Pre svoje okolie budeš totiž príťažlivým. Veľmi príťažlivým. Ak si v partnerskom vzťahu a stojí ti za to, aby ostal pokojný, obráť pozornosť na partnera, partnerku. Nedávaj príležitosť žiarlivosti. Za ňou sa skrýva strach z odmietnutia a opustenia a tie vedia narobiť paseku vo vzťahoch. Sú to neliečené rany z detstva alebo z minulých zrodení a dakedy ani netušíš, čo všetko svojím koketným správaním môžeš otvoriť. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach, otvor sa láske a doliečeniu starých boľačiek. Poznáš hoo ponopono?
Mantra na apríl: Milujem, odpúšťam, ďakujem.

Lev

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Druhý aprílový nov bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. Oba sa týkajú najmä práce a jej pokojného toku. Nesnaž sa teraz niečo v práci meniť, momentálne nezačínaj ani veľké projekty. Je čas pokojného plynutia. Silnejšie zmeny a pracovné aktivity si nechaj na neskorší čas. Dokážeš ostaň v takej pracovnej rutine, ale nechávaj si priestor mimo práce pre svoje radosti, pre niečo, čo máš rád, čo poteší tvoje srdiečko. Je to dôležité ako prevencia pred vyhorením. Ak by si sa úplne potopil v starých pracovných koľajach, lebo momentálne na nové nemáš, vyhorenie hrozí. Druhý nov však už môže byť prípravou na nové projekty. Rozbehni ich až po prvom kosáčiku Luny po druhom nove. Tam začne svitať na nové časy s novou energiou. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach a možno viac emočný, ako by si čakal. Ak máš v sebe veľa nespokojnosti, sťažností či nepokoja, môže to zasiahnuť tvoj partnerský vzťah. Oslabíš ho či rovno vyženieš partnera, partnerku do iného náručia. Ak ostaneš v pokoji a porozumieš, že sa vytáčaš sám, nie partner, môžeš urobiť kvantový skok vo vzťahu.
Mantra na apríl: Rozumiem, milujem.

Panna

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Druhý nov v ten istý mesiac bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. Dva dni temnoty, dva dni zastavenia, dva dni možnosti pozrieť sa na vlastné tiene. Vždy, keď sa už ukáže tenučký kosáčik novej Luny, táto možnosť odchádza. Takže ak chceš, ponor sa v oba novy do seba a vyslov zámer: chcem vidieť svoje tiene, chcem ich rozoznať, pochopiť, presvetliť, pustiť. Pošepkám, že sa môžu nachádzať najmä v pracovných vzťahoch. Dokonca môžeš mať pocit, že všetko na teba padá a ty nevieš, ako zachrániť svet. Nezachraňuj svet, pochop seba a svoje vzťahy. Poznáš hoo ponopono, havajskú techniku odpustenia? Tu je: milujem, ospravedlňujem sa, prosím o odpustenie, odpúšťam tebe i sebe, ďakujem. Pokojne ju môžeš aplikovať na seba v zrkadle. Ak je úprimne precítená, robí zázraky. Uvoľňuje napätie v nás a pripravuje pôdu pre kvalitné vzťahy k sebe samému i k svetu. Vidíš, ako sa všetko prepája? Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach a tu môže vyskočiť ďalší tieň – strach zo zlyhania a nedostatku. Posvieť si naň tak, že budeš pozorovať svoje pocity pri každom vydaní peňazí z rúk. Hľadaj za nimi strachy.
Mantra na apríl: Štedrosť je môj dar svetu.

Váhy

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Druhý aprílový nov bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi, a tak si môžeš pripraviť cestu od baranej odvahy po býčiu kvalitu v súlade so svojím horoskopom. Samozrejme, osobný by bol lepší, ale aj tu si môžeme niečo povedať. Baraní nov prináša zvýšený tlak vo všetkých oblastiach, ale napísala som, že si priprav baraniu odvahu, tak na nej ideme stavať. Naber odvahu povedať nie, ak to tak cítiš. Stanov si hranice, za ktoré nepôjdeš, najmä ak budeš cítiť únavu a vyhorenie. Stanov jasnú hranicu medzi prácou a radostnou svojou činnosťou, ktorá ti zabezpečí pohodu. Čo sa ti bude zdať neriešiteľné, nechaj plynúť. Osud vždy zariadi všetko tak, aby to bolo k rastu tvojej duše. Presne v tomto duchu ti bude odpovedať aj druhý aprílový nov. Všetko môže ísť v pohode, radostne a otvoria sa nové možnosti. Budeš svietiť všetkým okolo seba, budeš inšpiráciou. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach, teda v tvojom znamení. Ak si v pohode zvládol prvý nov aj po zdravotnej stránke, teda bez tlačenia na seba a prekračovania hraníc. Teraz to bude spanilá jazda plná harmonizácie, pozitívnych emócií a úspechov.
Mantra na apríl: Odvážne stojím sám za sebou.

Škorpión

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Druhý aprílový nov bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. Aké možnosti ponúkajú? Oba novy starostlivosť o telo i dušu. Samozrejme, všetko so všetkým súvisí, ale baraní nov vyslovene ide po tele, životnom štýle, stravovaní a zlozvykoch. Jarné obdobie je vhodné na detox, takže ťa podporí v uvoľňovaní toho, čo ti škodí. Poobzeraj sa po nejakom, internet je plný návodov, len si správne vybrať. Dôveruj svojej intuícii. Ak sa ťa dlhodobo drží nejaký zdravotný problém, rozmaznávaj sa, neprepínaj sily. Buď bdelý a láskavý k sebe samému. Druhý nov, koncoaprílový, už viac smeruje k duši, ale znovu pripomínam, že všetko so všetkým súvisí. Pravdepodobne budeš cítiť prílev energie, tvoja vnútorná sila rastie, nasmeruj ju na rozvoj svojej duše. Pokojne ju spoj napríklad s cvičením jogy, benefity na seba nedajú dlho čakať. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach. V ňom začne ten prúd životaschopnej energie, ktorý pokračuje do novu v Býkovi. Intuícia ťa povedie správnym smerom, buď verný sám sebe, poznaj svoje hranice. Momentálne sa na teba život usmieva.
Mantra na apríl: Verím svojej intuícii.

Strelec

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Dni po tomto nove budú plné ohňa, vášne, zamilovanosti najmä u mladších ročníkov. Samozrejme, podmienkou je nechať život plynúť. Ak začneš tlačiť na opačné pohlavie, z tlačenia sa stane brzda alebo plameň, ktorý rýchlo vzplanie, aj rýchlo dohorí. Druhý aprílový nov bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi a tiež o láske, nehe, priazni osudu. Vôbec však nemusí ísť o partnerský vzťah, ale o život v láskavosti a v harmónii so všetkým, čo prináša. Jednoducho – dobré naladenie do života a hladkanie duše. Inak je veľmi pravdepodobné, že tá duša už túži veľmi po cestovaní, po lietaní, po nových cestovateľských dobrodružstvách, tak si všetko dopraj. Môžeš. Zanechaj na chvíľu stereotyp a vzlietni k oblakom. Doslova i v prenesenom zmysle. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach a zdá sa, že prinesie trochu napätia do vzťahov s mužmi rodu. Ak si žena, preskúmaj, či a ako pohŕdaš mužmi, a nastav sa na úctu k nim. Nechaj ich viesť, ty svieť ženskou múdrosťou. Ak si muž, pozri sa, aký rešpekt dávaš svojmu otcovi. Nijaký? Potom ako chceš, aby si ty dostával rešpekt a úctu? Nezabudni, vždy si v kolese osudu svojho rodu.
Mantra na apríl: Plyniem životom.

Kozorožec

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Tento nov praje všetkým tým, ktorí pracujú s určitým systémom, poriadkom, ktorí sú zastabilizovaní a idú akoby v pevných, istých koľajach. Druhý aprílový nov bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. Môže síce priniesť určité finančné zisky, ale aj väčšie napätie najmä v práci. Žeby si svojím konaním vzbudzoval závisť? Prosím, len teraz nepovedz, že to nie je tvoj problém. Ak sa čokoľvek deje v tvojom svete, je to dôležité aj pre teba, lebo ty si buď kľúčom k vzniknutej situácii, alebo máš na nej priamy podiel. Ak ti niekto závidí (aj v dobrom, ide o nesprávne spojenie, závidieť v dobrom sa nedá, lebo závisť vždy závisťou ostáva a vždy ubližuje obom stranám) alebo na teba žiarli, rýchlo obráť pozornosť k sebe. Kde ty niekomu niečo nedopraješ alebo chceš viac, ako má on, alebo rovno závidíš či žiarliš? Tu je odpoveď, prečo ten druhý… Lebo ty máš tieto vlastnosti v sebe. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach a emóciách. Ak stratíš bdelosť, tak stratíš aj finančne. To nie je vyhrážanie, to je upozornenie, že bdelosť je dôležitá práve v tomto období.
Mantra na apríl: Zodpovedám za svoj svet.

Vodnár

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. Je však celkom možné, že práve ona vytiahne staré problémy, neuzavreté účty, nesplnené sľuby. Uzavieraj, ukončuj, vypúšťaj. Program dní po prvom nove. Uľaví sa ti a energia na všetko, čo potrebuješ, ti ostane. Ak nechávaš veľa vecí naraz otvorených, energia z teba fučí ako z deravého balónika. Naopak, ak máš všetko v sebe uzatvorené a ukončené, energia ti stúpa a ty si schopný hory prenášať. S tými horami opatrne v druhom aprílovom nove, ktorý bude 30. 4. o 22.27 h v Býkovi. Býk nerád veľké zmeny, a tak môžeš byť tŕňom v oku ľuďom, ktorí momentálne nie sú vo svojej sile. Často sú to tvoji najbližší, často by si niečo také od nich nečakal. Môžem doplniť – nemaj očakávania ani domnienky, nebudeš sklamaný. Dobrá rada do koncoaprílových dní. Ospravedlňujem sa, ak si ju nechcel počuť, no život a osud neoklameš – dávajú najvernejšie odpovede. Ty si môžeš v hlave vybudovať predstavy, aké chceš, tvoj život ukazuje, kde je pravda. Ak v ňom narážaš na prekážky, si v nesprávnej uličke. Zaraď spiatočku do tej správnej. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach a pravdepodobne bude o tvojej trpezlivosti.
Mantra na apríl: Hoviem si v zodpovednosti.

Ryby

V našich horoskopoch sledujeme najmä Lunu a Slnko vo vzájomnom pôsobení v dvoch dňoch, keď je ich vzťah najintenzívnejší. V čase novu je Luna zahalená do tmy, v čase splnu je jasne osvetlená Slnkom. Fázy medzitým hovoria o dorastajúcej alebo ubúdajúcej Lune. Luna a Slnko sú teda hlavnými hercami našich horoskopov a hrajú na scéne, ktorú im vytvorí konkrétne znamenie. V čase prvého aprílového novu scénu tvorí znamenie Barana, vrcholí 1. 4. o 8.24 h a temnú Lunu na oblohe nevidno. To je čas vychádzania tieňov. U teba môže ísť o urážlivosť alebo naivitu, ktoré nechceš vidieť. Posvieť si do svojho vnútra a objav všetko, čo je tam schované. Dobrá „hra“ je postaviť sa pred zrkadlo, zahľadieť sa sebe do očí a čakať. Nezľakni sa, ak sa tvoja tvár stratí a budeš vidieť len svoje tiene. Možno aj nepekné. Ty len pekne vydrž, kým sa obraz znovu vyčistí, poďakuj tieňom, že vyšli na povrch, a vedome ich ešte ukonči: ďakujem vám, tiene moje milé, bol čas, kedy ste mi vládli, teraz je čas na rozlúčku. Ukončujem s vami vzťah a som slobodná bytosť plná tvorivej energie. Druhý aprílový nov bude 30. 4. o 22.27 h v Býkova prinesie väčšiu stabilitu v práci, možno povýšenie, možno zdvihnutý plat, možno iný výraznejší úspech. Býk je Býk, prináša momentálne hojnosť. Spln bude 16. 4. o 20.55 h vo Váhach a chce to viac bdelosti, najmä čo sa týka zdravia. Pozri sa do svojho srdca, či je naplnené radosťou a šťastím. Takéto srdce ťa chráni pred vyhorením a závislosťami. Prázdne srdce sa prázdnote otvára a predpovedá pád do akejkoľvek závislosti.
Mantra na apríl: Vidím svoje tiene.

DagmaRA Sarita Poliaková

Tags: No tags

Comments are closed.