Objavili sme pre vás

Kniha: Radovan Masár, Slavjan

Tentokrát vám predstavíme objav nášho čitateľa Mira Jakubíka. Je to zbierka básní. Zaujala vizuálne, obsahom, odkazom i spracovaním… Aj keď poézia zrejme nie je v súčasnej dobe prioritou, v tomto prípade ide o nadčasovú tvorbu, ktorá má čo povedať. V prítomnosti, ale aj v budúcnosti – jej súčasťou je totiž odkaz a výzva slovanskému svetu na zjednotenie a uchopenie úlohy, ktorú by mal slovanský svet naplniť.  Je to prvá kniha, o ktorej vieme, že je vydaná vo väčšine slovanských jazykov – zastúpená je slovenčina, čeština, poľština, ruština, srbčina, slovinčina a interslavic (medzinárodný slovanský jazyk), čo považujeme za unikát. Výtvarníci pochádzajú tiež z rôznych slovanských krajín, ilustrácie sú nádherné a vhodne vybrané.
Miro vyberá pre vás verš z básne Slovanská zvolávacia: „Spojme ruky, spojme srdcia, veď v jednote je naša sila. Nech každá báseň zvolávacia, by naše duše zjednotila!“ Kniha si zaslúži pozornosť, je to naozaj významný kultúrny a spoločenský počin. Veríme, že zaujme aj vás. 

Výživa: Zinzino, Balance Oil

Rozhodli sme sa predstaviť vám produkt, ktorý mal v našej redakcii skutočne úspech. Priniesol nám ho na vyskúšanie kamarát, ktorý si pomocou neho dal do poriadku koleno na operačnú sálu súce. Skúsili sme a vážne funguje! Kolegynke zmizli bradavice na tvári, s ktorými si už niekoľko rokov nevie rady, a ostatným sa upravil metabolizmus čriev a vyčistila pleť. My skúšame ďalej a vám posielame informácie o tomto zaujímavom produkte.
BalanceOil+ Orange-Lemon-Mint je vyvážený čisto prírodný polyfenolový potravinový doplnok s vysokým obsahom omega-3 mastných kyselín a vitamínu D3. Bezpečne upravuje a udržiava úrovne EPA + DHA a rovnováhu omega-6 : 3 v tele a zároveň chráni bunky pred oxidáciou. Obsahuje prémiovú zmes olejov získaných z divožijúcich ulovených malých rýb a extra panenského olivového oleja zo skorého zberu. 

Aké sú optimálne pomery omega-6 a omega-3?

Nižšie ako 5 : 1. Priemer v severnej Európe 12 : 1, Európe 15 : 1 a USA 25 : 1. Počas 120 dní sa obnovia červené krvinky v tele, preto po pravidelnom užívaní BalanceOil+ sa dokáže tento pomer znížiť až na 3 : 1. 

Nech zdravie prekvitá.

Krása: PetitPeanut, originálne ručne robené šperky

Šperky z ľahkých a antialergických materiálov, aby moderné víly neboleli uši. ☺


Vyrába ich Barbora pod značkou PetitPeanut. Nájdete u nej originálne šité šperky zo sutašky, rokajlu či koráliek, decoupage, dreva a iného materiálu. Jej nežné náušničky nás – ženskú časť redakcie – hneď chytili za srdce. 

 

 

Už teraz je jasné, čím budeme spamovať naše drahé mužské polovičky v dni našich sviatkov. Ale viac povie jedna fotografia ako tisíc slov, určite si pozrite jej stránky a nezabudnite snívať, krása je pre každú a v každej z nás.

www.petitpeanut.com

www.sashe.sk/PetitPeanut

Tags: No tags

Comments are closed.