Duchovia

Je duch vždy náš nepriateľ alebo len stratená duša, ktorá hľadá pomoc?

Všetko, čo sa s nami deje po smrti, je téma, ktorá je pre ľudí nie vždy prijemná a vyvoláva strach. Je dôležité uvedomiť si, že práve strach je dôvodom toho, že nie sme schopní rozoznať rozdiel medzi stratenou dušou a zlým duchom – démonom. Ak máme pocit, že sme sa dostali do kontaktu s duchom, je stav strachu či ignorácie to najhoršie, čo môžeme spraviť. Strach je frekvencia, ktorá je veľmi rýchla a vyvoláva strach nielen v nás, ale núti k rotácii aj stratenú dušu. 

Ako to myslím? Duša je energetické telo, ktoré sa po smrti oddelilo od tela fyzického. Ak sa duša z nejakého dôvodu nedostala do svetla, napríklad ak niečo nebolo vyriešené alebo má pocit, že musí niekoho chrániť, prípadne majú rodinný príslušníci silný stav smútku a nie sú schopní podvedome pustiť osobu zo svojej mysli, tak to môže vyvolať stav, ktorý spôsobí, že duša zostane visieť v medzisvete. Práve tieto stratené dušičky nie sú schopné samy prejsť do svetla a nachádzajú sa na mieste, kde nemajú prehľad o čase. Je to približne rovnaká frekvencia, stav, ako byť v kóme. Na tejto úrovni sa nachádzajú aj duše, ktoré tam zostali vedome – zlí duchovia. Je to ako náš svet, tiež nie sme všetci rovnakí.

Predstavte si situáciu: Ste sa na ulici s obchodmi so sklenenými vitrínami a stratené duše sa nachádzajú práve za nimi. Ak má niekto schopnosť duše vnímať a ony to zaregistrujú, začnú danú osobu prenasledovať. Pre stratené duše je to totiž možnosť, ako sa dostať do svetla, spôsob, ako odovzdať správu, nájsť sprievodcu, ktorý ich vyvedie z nekonečného labyrintu, v ktorom sa nachádzajú. Často chodia ku mne ľudia, ktorí sú presvedčení o tom, že sú posadnutí, ale v skutočnosti majú pri sebe stratenú dušu, ktorá má strach a nevie sa od nich odpojiť… blúdi. V momente, keď sa duša na niekoho napojí, začne to dotyčná osoba pociťovať, lebo energetické telo zosnulého je veľmi rýchle, nevie sa uzemniť bez fyzického tela, a preto sa cíti u vyvolenej osoby v bezpečí. Práve táto rýchlosť duše vyvoláva u dotyčnej osoby stav napríklad strachu, ktorý nevieme v tom momente definovať. Je dôležité stratené duše poslať domov, lebo ak ostanú dlhší čas na strane dotyčného, spôsobujú nielen „stavy“, ale aj zdravotné problémy. 

Často som mala klientov, ktorí mali zdravotné problémy – psychické či fyzické, nič im nepomohlo… Stav sa zhoršoval, lebo duše v medzisvete sú energetické telá, ktoré tiež potrebujú energiu, aby ďalej existovali, preto ju odoberajú osobe, pri ktorej sa nachádzajú. Tieto stratené dušičky to nerobia vedome, často im to stačí vysvetliť, treba nájsť dôvod, prečo sú ešte stále tu, a pomôcť im ísť domov. Tento proces je ľahký a vedia to ľudia, ktorí majú vyššiu senzibilitu. Stačí spomaliť, pustiť strach a nechať dušu prísť k nám – či v sne, alebo v meditácii. Iné je, ak sa pri nás nachádzajú zlé duše, ktoré vedome ubližujú, je to zložitejší proces.

Ako môžeme pocítiť prítomnosť ducha

Príklady fyzických prejavov v prípade, že zdravotný problém bol vylúčený:

  • Divná chuť v ústach.
  • Tlak v hlave a v oblasti očí, často podráždené oči.
  • Rôzne vyrážky na tele, ekzém.
  • Pocit, že sa vás niekto dotkol, stojí pri vás.
  • Bolesti ako by sa vás niekto dotýkal ihlami, bolesti hlavy a tiež migrény sú často znakom toho, že sa vás snaží niekto kontaktovať a vy ho nepočujete alebo nechcete počuť. Bolesť chrbta, bolesť tela, v ťažkých prípadoch stav nehybnosti, neschopnosť sa pohnúť či pocit, že vás niekto škrtí… V tom prípade hovoríme už o stave, kde má stratená duša nad vami kontrolu.
  • Tráviaci systém je tiež často spojený s prejavmi prítomnosti ducha. Ako som spomínala, stratená duša vyvoláva u dotyčnej osoby rotáciu, a práve rotácia často vyvoláva stav v oblasti tretej čakry – solar pexus. Osoba napríklad nemá vôbec chuť jesť alebo, naopak, má silný apetít a zje veľké množstvo.
  • Ak žena nie je schopná otehotnieť a po zdravotnej stránke je všetko v poriadku, treba vylúčiť aj energetickú blokádu, prečistiť. To isté platí aj o stave, ak žena viackrát potratila.
  • Osoba, ktorá má pri sebe inú dušu, má po nejakom čase aj pocit vyčerpanosti, lebo jej vlastná energia neustále bojuje s druhou negatívnou energiou, čo môže vyvolať aj smrť. Som presvedčená, že veľa chorôb súvisí s tým, že stratíme energiu. Energia je imunita, ktorá pri negatívnej energii oslabne.
  • Ak meditujeme a nie sme schopní ten stav dosiahnuť a potom máme stav strachu či iné pocity, je dôležité nájsť vnútornú stabilitu a hlavne skúsiť to s otvorenými očami, pretože tak máme kontrolu nad naším telom a vieme sa lepšie očistiť.
  • Mentálny stres: ak sme ovplyvnení cudzou energiou, môže to vyvolať aj zmenu v správaní. Napríklad prestaneme hovoriť s priateľmi, rodinou, nastane zmena v charaktere osobnosti, bezdôvodne plačeme, máme bezdôvodný strach, depresiu, myšlienky zobrať si život či iné negatívne myšlienky, zosilnenie ega a iné…
  • Hnev na druhých, v horších prípadoch aj ublíženie či zranenie osôb.
  • Problémy so spaním, zabúdanie, klesnutie inšpirácie a chuti do života.
  • Negatívne energie – duchovia môžu u osoby vyvolať rôzne stavy, ovplyvňovať ju či posadnúť.

Tieto prejavy môžu vyvolávať fyzické či psychické stavy a aj časté finančné problémy. Po prečistení a dodržiavaní čistenia, ktoré je doporučené, sa stav rýchlo zlepší a telo sa môže začať regenerovať.

Ľudia si musia uvedomiť, že svet duchov je podobný našej realite a sme v konflikte len preto, že nie sme schopní mu rozumieť. Ak otvoríme cestu nášmu vývoju, začneme rozumieť aj reči doposiaľ pre veľa ľudí neznámej. Strach niečo vidieť ešte neznamená, že to neexistuje.

Tak ako ovplyvňujú duchovia nás, tak môžu ovplyvňovať aj priestory, v ktorých sa nachádzame. Ak sa nasťahujeme do nového bytu či domu a máme pocit, že nevieme dobre spať, vstávame stále unavení alebo máme pocit, že sa stále hádame s partnerom, sme nervózni atď., treba prečistiť priestory a prísť na to, čo spôsobuje disharmóniu. Ako vytvoriť harmóniu pomocou domových čakier, opíšem nabudúce.

Tatiana Petronczki
Tatiana.petronczki@outlook.com
Tags: No tags

Comments are closed.