Ako nepodľahnúť manipulácii a autorite a byť napojený na svoju dušu?

Stretli sme sa traja: ja (Katarína) a manželský pár Denisa Celesta a Michael Kralovičovi (dotekhvezd.cz). Téma manipulácie mi už dlhšie rezonovala v hlave. Celesta má ako intuitívna terapeutka s témou manipulácie (aj v rodinách) bohaté skúsenosti. Pomáha ľuďom objaviť ich vnútornú krásu a jedinečnosť a postaviť sa tak do svojej sily. Celestinu jemnú a láskavú energiu dopĺňa jej muž Michael svojou silnou energiou, úprimným nadhľadom, pomenovaním vecí ich pravými menami. Počas rozhovoru prišiel archanjel Michael a cez Michaela sa tiež vyjadril k tejto téme.

Celesta: Téma manipulácie je dosť komplexná. Časovo to neviem ani zaradiť, kedy a kde to vzniklo, ako dlho to tu už beží, akoby to tu bolo od vekov.
Ak by som to mala popísať energeticky, tak je to pre mňa veľmi nepríjemný pocit, keď ma niekto alebo niečo, alebo ja sama do niečoho tlačí, ale ja to vo svojej podstate nechcem. Nie je to so mnou v súlade.

Ako sa z manipulácie vymaniť? Neustálym bdelým uvedomovaním si seba, svojich činov, myslenia a stálym sledovaním, či som v súlade sama so sebou, niekto by povedal so zdrojovou esenciou, so svetlom, alebo nie. Pokiaľ nie, hľadám príčinu. Som manipulovaná? Alebo sa manipulujem sama?

Pre mňa ako terapeutku je táto téma veľmi častá. Prelína sa od samého príchodu na Zem, keď už malé dieťatko je manipulované tam, kam nechce. Vyjadruje tento nesúlad plačom a nespokojnosťou. Tiahne sa to následne ďalej, aj keď sa rodičia veľmi snažia, neskôr ho dajú do škôlky – a už to začína. A potom začne ich dieťa manipulovať okolie. Program manipulácie je tu veľmi silne zakorenený, nemáme tu ešte atmosféru plnú rešpektu – ani pracovnú, ani medziľudskú. Je potrebné byť neustále v strehu a tento program pozorovať a vyslobodiť sa z neho.

Je to jedna z kľúčových tém na Zemi: ubrániť sa manipulácii.

Moje iné ja na iných planétach, v iných sférach, bytiach nemajú takéto skúsenosti. Mám pocit, že tam je to už za mnou. Keď som niekde inde a viem o tom, teda mám to zvedomené, tak ma nemanipulujú žiadne bytosti, nikto ma nikam netlačí, naopak všetci čakajú, že čo bude, čo poviem, akú mám žiadosť alebo na čo sa napojím. A tu, naopak, neustále čakáme, odkiaľ príde manipulácia, sme tak naučení. Tu je jednoducho iný svet.

Môj duchovný strážca Anabel mi stále hovoril, že som sa sem prišla tomuto programu manipulácie postaviť. Predtým som bola krehkejšia, naivnejšia a dôverčivejšia. Tvrdo som sa musela učiť byť rytierom s mečom, pretože inak by ma to tu úplne zničilo. Boli to veľké lekcie posledných pár rokov.

Katarína: U mňa je to podobné. No mám jeden záznam z minulosti, ktorý sa mi odhalil. Videla som samú seba ako dievčatko, ktoré malo veľmi prísneho manipulatívneho otca. Učil ju síce úžasné veci – vytvárať energiu iba svojím zámerom, svojimi rukami, no mal úplne uzavreté srdce. Nedokázal ju milovať, len ňou manipulovať. Tak som sa s tým dievčatkom stretla, povzbudila som ho, povedala jej, že tá sila nie je závislá na jej otcovi, nech si neuzatvorí srdce, nemôže za to, že ju otec nemiluje, že to nie je jej chyba. Plakali sme pri tom obe, bol to nádherný očistný zážitok. Cítim, že to malo dopad aj na môj terajší život.

Celesta: Z toho, čo hovoríš, mi vyplynulo, že je to v podstate kľúčový program, príčina toho, čo sa teraz s ľuďmi deje. Je tu autorita, ktorá ich manipuluje úplne do temnoty a deštrukcie, a oni jej podliehajú…

Katarína: Dnešná doba je akési nastavenie zrkadla, ako na tom človek je. Ako sa vie postaviť sám za seba, byť vo svojej sile a vzdorovať autorite a manipulácii.

Michael: Autorita pre mňa znamená, že človek odovzdáva svoju moc niekomu inému. Potrebuje mať nad sebou autoritu, a tým sa stavia do role obete. Potrebuje, aby mu niekto vládol, a to je tu veľmi starý program.

Celesta: Prastarý, ale stále veľmi silný a funkčný program.

Katarína: Rola obete je častá i u nás žien. Mnohé máme vo svojich záznamoch upálenie, popravu, utopenie či zneužitie pre nejaký vyšší účel. No už je čas, aby sme sa prestali bahniť v týchto starých veciach, prijali to ako skúsenosť, precítili ju a pustili na emočnej úrovni a postavili sa do svojej sily. Neupevňovali v sebe naďalej rolu obete.

Celesta: Ešte k tej autorite dodám, že systém je nastavený tak, že rodičia sú autorita, potom ju čiastočne preberie škola, pracovisko alebo štát, je to pyramidálne. Myslím, že mnoho duší už cíti, že toto nechce. Spoločnosť je síce nastavená na poslúchanie autority, no rodia sa duše, ktoré to už chcú inak – a prichádzajú ďalšie, takže uvidíme. Už sa to mení, ale všetko dlho trvá, tak sa skutočnej zmeny môžeme dočkať až za 50 rokov, keď bude iná spoločenská úroveň vedenia. Myslím, že to dosť súvisí s duchovným vedomím: Ja ako autorita, ja ako zodpovednosť. Nie ju dávať a očakávať zvonku, odovzdávať svoju zodpovednosť maminke, prenášať ju na autoritu, na školu – majú vzdelávať, na pracovisku na nadriadeného – on mi má povedať, čo mám robiť. Pokiaľ ju odovzdáš, tak strácaš energiu, strácaš svoju moc, si len poslušný robotník, podriadený a už to ide. Toto je potrebné zmeniť.

Poviem jeden príklad. Na Kounovských radách (zvláštne zoskupenie obrovských kameňov pri obci Kounov, kde robí aktiváciu svetelných kódov) bola dievčina z biznisu, ktorá ukončila pracovný pomer. Na jej pracovisku bola pani, ktorá dlhé roky deptala mnohých pracovníkov. Táto dievčina bola síce dosť silná, no prihliadala tomu. V jeden deň si pani „podala“ ju, tak na porade hodila notebook na stôl a zakričala na ňu: „A dosť!“ Pani sa len prekvapene pozerala, konečne po rokoch sa jej niekto postavil. Dievčina dodala: „Končím.“ Pre ňu to náhle skončilo. A to je tá sila. Ona je drak, dostala sa do svojej dračej sily a vymanila sa z toho. Bol to veľmi silný moment.

Michael: Zodvihlo to takú vlnu, že dali výpoveď aj ostatní.

Celesta: Výpoveď dalo asi 6 ľudí, takže vidíme, že to má dopad aj na ďalších.

Katarína: Už sme sa trochu dotkli témy manipulácia v rodinách. Ako ju vnímate?

Celesta: Na terapiách, ktoré robím, je to v poslednej dobe veľmi bežná téma. Sú to často 40-, 50-, 60-ročné bytosti, ktoré sú ostrieľané skúsenosťami, no napriek tomu ich niekto z rodiny manipuluje a ony sa nechajú. Či už partnerom, alebo maminkou.

Michael: Je to vplyv náboženstva i politiky – rodina je to najdôležitejšie, čo máš, musíš milovať svojich rodičov a svojich blížnych. I úradne je tu status manželstva, nejaké manželské sľuby. Učí to dokonca aj New Age, ale vnímajú to v zmysle duchovnej rodiny. Väčšina ľudí si to ale vzťahuje stále na tú pozemskú. Milujte svojich bratov, aj keď vás nenávidia a robia si z vás srandu. Kto však môže mať záujem neustále prežívať tento útlak? Kto to a prečo má potrebu trpieť? Akurát z toho môže ochorieť a vzniknúť napríklad rakovina.

Celesta: Naozaj jemožné z vnútorného trápenia, z toho, že nevyjadríš sám seba ochorieť.

Michael: Obetovať svoj čas na Zemi pre druhých…

Celesta: Môžeš rozprávať, že tie veci tak necítiš, no napriek tomu ich hovoríš a robíš tak, aby boli v tvojej rodine prijaté. A príde choroba. Takže si konal proti duši. Často hovorím ľuďom, že takto už nie je možné žiť. Máme byť takí, akí sme. Máme vyžarovať to čo sme, rozprávať, nosiť oblečenie, ktoré chceme, aj keď nie je prijaté okolím, stravu či výchovu si robiť po svojom. Niekto napríklad má potrebu chodiť po svete za energetickými portálmi. Ja mám tú výhodu, že sa dokážem napojiť a byť tam, aj keď telom som doma, ale chápem, že fyzické bunkové prepojenie je vyššie, lepšie vnímame – a niekto to potrebuje absolvovať takto. Je potrebné žiť seba, aj keď to nie je prijaté rodinou či partnerom.
Lebo inak príde zánik tela – je to veľmi zrýchlené. Predtým to trvalo 10 či 20 rokov, dnes sa to môže stať za rok, niekomu za pár mesiacov, ak je to veľmi silná duša, ktorá dokáže ísť proti sebe, takže tieto programy sa veľmi rýchlo zhmotňujú. Nejde to už inak, než žiť sám seba – a máme si to dosť pripomínať, pretože systémov a nástrojov, ako nás oddeliť od seba samých, už bolo toľko, že sa to už preklopilo do takej smiešnej komédie.

Katarína: Je ťažké odpútať sa od programov, ktoré rodina podporuje a pokladá za normálne.

Celesta: Niektorým sa podarí odpútať, niektorým nie, tí odídu z tela. Tak to proste bude. Už to bude robiť inak. A budeme hovoriť dieťaťu: „Máš zlosť? Tak ju vyjadri. Čo sa ti stalo? Prečo plačeš? Máš pocit nespravodlivosti?“ A budeme to riešiť. Rozkmit už ide do stredu, už to bude dobré. Ale ešte si počkáme, musíme byť ešte nohami na zemi, byť trpezliví.

Symbióza duše a človeka

Michael: Človek nie je duchovná bytosť. Človek je tvor, ktorý žije v symbióze s dušou. A ako tvor má slobodnú vôľu byť s ňou spojený. Tú symbiózu duše a človeka by som prirovnal k tomu, že človek je ako počítač, ktorý má k dispozícii wi-fi, ale má ju vypnutú. Môžeš sa pripojiť k internetu, zapnúť wi-fi a pripojiť sa na sieť – a mať dušu spojenú s externým vedomím. No väčšina si wi-fi odpojí. Keď sa človek ako nižší tvor stane vyšším tvorom, keď sa spojí so svoju dušou, tak musí byť voči nej pokorný.
Celesta raz mala na terapii pani, ktorej som sa snažil pomôcť aj ja cez archanjela Michaela. Vyvyšovala sa nad dušu, napľula archanjelovi Michaelovi do tváre za to, že jej povedal, čím bola, čím je a čo tvorí, ona sa mu vysmiala a žije vo svojom utrpení ďalej. Chce dušu ovládať. Človek v pokore k duši získa spojenie a dôveru. Duša nemá program obete, nemusí sa podrobiť a slúžiť nám. Ona nemusí. Ona si jednoducho nájde iný časopriestor a presunie sa vedomím niekde inde, kde môže tvoriť to, čo chce. Nechce tvoriť to, čo chce tvoriť človek. Chce tvoriť to, čo chce tvoriť ona ako duša, nie naopak. Inak je ten život prázdny, človek z 99 % chce tvoriť len veci, ktoré mu doprajú pohodlie, aby nemusel nič robiť.

Celesta: Momentálne sa na mňa najviac ľudí obracia s tým, že chcú dušu vnímať a chcú skrz ňu tvoriť. Mám z toho radosť. Sama viem, že pokiaľ netvorím cez dušu, tak môžem ohroziť i fyzickú existenciu, pretože duša sa rozhodne, že sa plne odpojí a telo zanikne.

Michael: Je to úplné odpojenie sa človeka od tej wi-fi.

Celesta: A biologická forma ide pomaly do rakoviny.

Michael: To je znova zákon vibrácie. Keď sa človek odpojí od duše, tak ide zlým smerom. V odpojení si užíva svoje traumy a problémy, doslova sa v nich vyžíva, čím si zníži svoje vibrácie a ochorie. Rozpadajú sa energetické predlohy. Napríklad človek, ktorý žije v pokoji a hoci má do istej miery odpojenú intuíciu a je len v racionálnom myslení, je napr. nejaký vedec, ale žije zdravo, nikomu neubližuje, tak zase nemá takú zlú vibráciu, aby ochorel. Tam je ešte to minimálne spojenie, nevedomé. Čo človek, to iný príbeh. Ak by som mal túto problematiku zhrnúť do jednej príčiny, tak to je neschopnosť človeka ovládať a rozoznávať svoje myšlienky a emócie. Veľmi zjednodušene povedané.

Celesta: Mala som kamarátku, veľmi blízku, vnímala som jej dušu. Videla som, že je nešťastná, pretože netvorí, a že tu nechce byť. Jediné, čo ju fascinovalo, boli kone, ale ľudstvo ju nezaujímalo. Ani praktický život ju nebavil, nechcela byť na tom mieste, kde bola, žila v zahraničí, chcela sa vrátiť. Žiaľ, bolo neskoro a za tri týždne ju bunečná deštrukcia zlikvidovala a odišla v 42 rokoch. Videla som to v priamom prenose. Keď odišla, hovorila som s jej dušou, bolo to pre mňa veľké ponaučenie, že odchádzame, pretože netvoríme v súlade s dušou. Ale ako hovorí aj Michal, aj materialista môže tvoriť v súlade s dušou, i keď nie je duchovne uvedomelý, ale nikomu neškodí a netvorí sebadeštrukčné programy. Plní svoje poslanie vedca alebo programátora a nemá nenávisť v srdci, takže jeho biologická forma je v poriadku.

Michael: To, že je niečo zle a že nie sme v spojení so svojou dušou, sa väčšinou plne prejavuje vonkajšími udalosťami. Dejú sa naozaj nepríjemné veci. 

Celesta: Začína to synchronicitami, určité vonkajšie udalosti, ktoré zasiahnu človeka, napríklad autonehody. No začne to najskôr pomaly, napríklad, že spadneš a podobne.

Michael: Alebo sa k tebe začnú ľudia správať nepekne, lebo cítia, že je tam niečo zle. Nízka vibrácia môže napríklad v okolí vyvolať zlosť, dráždi emócie. Človek, ktorý nie je sám v sebe, je ľahko ovplyvniteľný okolitým prostredím.

Celesta: Nepoznám to, ale skúsim uviesť príkladu jednej pani: Ľudia boli na ňu často zlí alebo jej povedali, že im s ňou nie je dobre, začali ju neznášať – jej vibrácia začala byť neznesiteľná. Potom sa jej už diali nepekné veci, už to zasahovalo do hmoty. Spadlo jej umývadlo, pukla stena na dome, išla autom a nabúrala. Stále sa jej niečo divné dialo. No a takéto udalosti potom pokračujú do fyzickej úrovne a prídu choroby, rakovina. Tým nechcem povedať, že každý, kto má rakovinu, je zlý. Nie je však v súlade so svojou dušou, to je pri rakovine vždy. Program sebadeštrukcie je veľmi silný program, ide to až na bunkovú úroveň.

Zdrojové svetlo, archanjel Michael a rozkmit energií

Celesta: V dnešnej dobe nám pomáha, že zdrojové svetlo viac preniká cez atmosféru. Keď som bola malá, pripadala som si odpojená a osamelá na tomto svete. Teraz vnímam podporu zhora, je k nám blízko, aby sme sa mohli viac vnímať, viac sa napojiť na svoje vyššie JA, na svoje iné bytie, na iné multidimenzionálne svety, iné vesmíry. Avšak len na úrovni jednotlivca. Táto realita je naopak horšia, pretože keď som bola malá, tak sa deti chránili, vyživovali, dnes sa deje to, že sa siaha na mláďatá. V tom je to teraz žiaľ omnoho horšie.

Michael: Za to môžu rodičia.

Katarína: Ak sa rodičia sami dávajú do role obete, podriadia sa plne systému, učia to aj svoje dieťa, že sa musí prispôsobiť – veď čo má, chúďatko, robiť. No dieťaťu nepomôžeme tým, že ho budeme ľutovať. Je potrebné sa s deťmi rozprávať, aj s tými menšími. Deti nie sú hlúpe. Tento starý školský systém sa nezmení zo dňa na deň, no už sa meniť začal, aj keď pomaly. Je preto potrebné pripraviť dieťa, aby dokázalo fungovať v systéme, povzbudzovať ho, aby bolo samé sebou, aby sa postavilo do svojej sily a aby vedelo, že rodič stojí za ním, že v tom nie je samo. Tým bude dieťa žiť a žiariť svojím autentickým svetlom a systém sa bude meniť. Vytvára sa tak vlna zmeny z detí, ich vedomých rodičov a vedomých učiteľov.

Celesta: Poznám vedomé učiteľky. Rady by robili veci inak, ale systém im to nedovoľuje. Tak sa snažia, ako sa to len dá, ale stále zápasia s obmedzeniami. Je to veľmi vyčerpávajúce zápasiť s riaditeľkou, s osnovami starého systému. No systém sa transformuje na nový. Pomaly vzniká v určitých školách, treba si uvedomiť, že nič nebude globálne, budú rôzne spôsoby učenia na rôznych miestach A je to tak správne. Po prvé sú tu rôzne úrovne vedomia, takže potrebujú rôzne spôsoby učenia, ale sú tu aj rôzne vlohy, zručnosti – a to bude tiež potrebné zohľadniť. A tak niektoré školy budú praktickejšie, iné teoretické.

Michael: Ešte by som doplnil, že tým, že je tu silnejšia zdrojová energia, má ľudstvo väčšiu schopnosť zapojiť si wi-fi. Ale ak, povedzme, tá temná strana využila toto a vie, že keď príde niečo vysoko vibračné, tak ten protipól bude rovnako silný, tak využila energiu strachu na to, aby ľudia cez strach zdrojové svetlo nevnímali a išli do obrovského prepadu. 

Teraz máš ľudstvo rozdelené pol na pol, v tom lepšom prípade – a vytvorilo to vojnu na Ukrajine a ďalšie vojny, ktoré ešte môžu prísť kvôli frekvenčnému prepadu. Je to rozkmit, obrovský rozkmit. A ľudia ešte nie sú v strede, v neutralite, sami v sebe. Zdá sa mi, akoby sa temná strana snažila prebudiť strach z iného človeka. Čo je ešte silnejší strach než z nejakého vírusu.

Celesta: Áno, to je pravda, to je teraz nová agenda. Strach zo Slovana, strach z inej rasy, strach z transgender, spoločnosť sa stále rozdeľuje, čím sa rozdrobuje na rôzne sekcie, na rôzne označenia etnické, pohlavné, národné, náboženské, už je to veľmi polarizované. A už nevieš, kto je priateľ, kto je bezpečný, ľudia to tak majú, ja to tak nemám, no ľudia majú strach z druhého človeka.

Katarína: K rozdeleniu došlo podľa mňa aj kvôli tomu, že vo svojej bunkovej pamäti máme všetci nejaký strach. Raz bol niekto napr. Indiánom a zabil ho beloch alebo nejaký kresťanský duchovný poslal niekoho zhorieť na hranicu. Tým, že to takto rozdelili, vyvolávajú v ľuďoch staré strachy, traumy, aj keď si ich nepamätajú. A tým, že im ľudia na to skočia, tak sa to v nich poriadne rozbehne. No spájajú si to len s dnešnou dobou.

Celesta: Cítim, že prišiel archanjel Michael (obracia sa smerom k Michaelovi, svojmu mužovi). Mohol by niečo viac povedať o rozkmite. Hovoril o ňom pred rokom a pol a teraz sa to asi stalo. Čo to je?

Michael: Už názov o tom veľa vypovedá. Máš extrémne svetlo, neukotvenie a potom máš obrovskú temnotu, čo je neprepojenosť duší. Niektorí, ktorí prekmitajú do toho neukotvenia, do toho extrémneho svetla, tak pôjdu do temnoty a, naopak, následne sa to vystreďuje, dá do stredu. Otázkou je, v ktorom kmite je to teraz? Povedal by som, že už je to na ceste do ustálenia, do stredu, teda neutrality. Preč z duálneho systému ako ho poznáme.

Celesta: Myslíš celospoločensky?

Michael: Áno, ale to ešte potrvá.
Celesta: Takže obrovská temnota, ktorá sa deje, nás dá do stredu. Globálne ako ľudstvo.

Michael: V podstate. Rozkmit už ide do stredu, kmitá to už dlhú dobu. Začalo to pred 30 rokmi, novembrom 89. Teraz je ten najväčší prekmit, najväčší extrém, kde si ľudia môžu mnohé uvedomiť. Väčšina ľudí to pochopí, nájdu ten stred sami v sebe. Samozrejme, málo ľudí, skôr menšina, zostane ešte v starých programoch. Ale tí dokmitajú, môžu ukončiť svoju inkarnáciu. Ako duchovné bytosti musíme byť pružní a neľpieť na svojich myšlienkach. Novým energiám musíme prispôsobovať svoje myšlienky, inak dôjde k nesúladu a následne rozpadu. Nové energie dávajú jasne najavo, kam spoločnosť smeruje.
Budú sa rodiť vedomejšie a vedomejšie deti.
Naša civilizácia sa bude postupne meniť frekvenčne. Ale nie je to tak, že by sa rodili úžasné diamantové deti kristovského vedomia. Tak to nie je, toto označenie je nezmysel. Dieťa preberá vibrácie rodičov, takže duchovní ľudia budú mať duchovné deti. Budú ľudia, ktorí budú vo svojom vlastnom strede, vo vlastnom vnútri a ich deti to budú potom už po tie generácie len rozširovať a rozširovať a napojovať sa na dušu/wi-fi. Budú sa to učiť od napojených ľudí. 

Pretože v spoločnosti, kde je už človek ukotvený sám v sebe, tak stráca potrebu dávať pozornosť politike atď., čím oná politika stratí moc a rozpadne sa. Dajme tomu, že bude nejaká korporácia, ktorá bude spravovať mestá a cesty, ale už nespravuje to, kam sa vydáva ten človek. V podstate je v dnešnej dobe vojna, tak to môžem využiť. Tu si politik vymyslí vo vojne, že ma nasadí do vojny, a ja to musím zo zákona poslúchnuť. To v budúcnosti nebude, tieto nezmyselné zákony. Tu je spoločnosť, ktorá verí v jeden život a predstav si, že ťa kovid obral o tri roky toho jediného života, že ťa pripraví potom o život vo vojne, človek verí, že už sa nenarodí a vlastne potenciál tých 90 rokov života stratí behom okamihu. Ako je vôbec možné, že to tým ľuďom nedochádza? Asi podvedome veria v ďalší život. Inak by sa nenechali zotročiť. Človek v budúcnosti bude mať právo rozhodnúť sa o svojom živote. Systém ho nebude nútiť robiť veci, ktoré sú proti jeho smerovaniu v osobnom rozvoji.

Celesta: Oni majú taký strach, že idú do vojny zo strachu, aby eliminovali strach. To je taký zvláštny program. My si to nevieme predstaviť, pretože v tom nie sme, ale keď sa na to nacítim, tak on má strašnú zlosť v srdci, tak tam ide, ide tam zabíjať, ide tam zabiť to zlo, ale on sám je tým zlom. On to takto vôbec nechápe.

Katarína: Na záver sa pristavme ešte pri archanjelovi Michaelovi. Ako ho vnímate?

Celesta: Jeho energie sú pre mňa famózne. 22. 2. 2022 sme sa s ním spolu s Michalom prepojili a vznikol rozhovor, v ktorom sme sa ho pýtali aj na to, kým vlastne je.

Vědomí, energie… Archanděl Michael
„Jednou si psal, že nemáš fyzickou podobu. Však znáš nás, lidi, my potřebujeme vidět formu, takže ti děkujeme, že ses nám zahustil a získal si tak fyzickou formu. Také si psal, že nemáš jméno a my tě nazýváme Archanděl. Vím, že je tam velký náboženský filtr, který nás ovlivňuje. Můžeš nějak přiblížit více kdo jsi?“
„Stvořil jsem vesmíry. Jsem tedy tvůrce, stvořitel. Vidíš a už se zase musím zaškatulkovat, abych se vám více přiblížil a více jsem byl pro vás čitelný.“
„Ano, já vím. Jsem si vědoma těchto pojmů a slov, která omezují. Já tě vnímám energeticky, ale mé pozemské já rádo čte tyto řádky a nějak na tom ulítává, že tě jako může více uchopit, nebo tak nějak bych to vyjádřila.“
„Budu tedy pokračovat, jsem vědomí, které je z vašeho pojetí času prastaré, jinak jsem bezčasý. Někdy jsem oblíben a někdy jsem haněn. Záleží, jestli tvořím nebo bořím. Pokud se vyjevený svět zničí, je to lekce pro všechny zúčastněné. Pokud však nějaký svět (planeta, galaxie) začne zasahovat do světů, galaxií, planet jiných, přicházím já, abych konal. Jsem tedy ochránce a vykonavatel. Zas další slova, jak mě vyjádřit. Jinak bych řekl, že jsem. Jsem nápomocen a ku pomoci. (pozn. směje se) Vidíš toto kolem sebe? To jsem také stvořil.“
„Myslíš hmotnou dimenzi 3D?“
„Ne jen hmotnou, všechny dimenze.“
„A jak je to tedy s tím Stvořitelem, kterého lidé vnímají jako tvůrce všeho, co jest?“
„To je tatáž energie.“
„Aha, takže to je prostě energie, vědomí a my mu dáváme ty nálepky a ty funkce.“
„Tak nějak.“
„Proč tě lidé mají tak rádi?“
„Protože jim připomínám, kým jsou…..“

Překlad znaků v obrázku
„Pod loučí (svící) poznaného, je svět nepoznaný. Poutníku, poznávej oba světy, propoj je pak v jedno a věz, že tak najdeš cestu svou. Vždy se ptej, jaký je můj záměr? Jaký je záměr toho a onoho, a podle toho pak jdi a vybírej další cesty a odbočky. Pak budeš konat dle srdce, pak budeš umět rozlišovat a rozhodovat se pro tebe správně.“

„V rozpadlé chatrči našel jsem poklad. Svítil již z dáli. Já ho neviděl, ale pak jsem ho poznal dle svítivého paprsku, který prosvítal skrze chatrč. Šel jsem tam, přeházel jsem haraburdí a mnoho krámů, pošpinil si své ruce, roztrhal kůži od hřebíků, ale našel jsem ho. Svítil a žhnul. Byl můj. Má jiskra života. Vložil jsem si poklad (jiskru) do svého srdce a celý jsem se rozpustil (rozžal).“

text: Katarína Maloma Mayerová

Tags: No tags

Comments are closed.