Objavili sme pre vás

Topánky: Wildling shoes

Topánky, ktoré by mal mať každý. Mäkkučké, krásne, ľahučké. Zároveň sú ich výrobcovia súčasťou Re:generation. Sú si plne vedomí zodpovednosti za dedičstvo klimatických zmien a sociálnej nespravodlivosti. Majú víziu – experimentálnu utópia, ktorú chcú uskutočniť prostredníctvom radikálnej spolupráce. Aby to dosiahli, sú ochotní zastaviť sa, počúvať, pýtať sa sami seba a prehodnotiť svoje privilégiá: „Musíme sa znovu naučiť ekonómiu, musíme rozbiť starý poriadok pomocou perspektív založených na rozmanitosti. Vplyv dosiahneme zdieľaním našich vedomostí a našich neúspechov. Odvaha, súdržnosť a spolupráca nás posunú ďalej. Chceme vytvoriť stav, ktorý sa neustále zlepšuje. Vo Wildling Shoes sa vidíme ako súčasť obrovského hnutia. Prostredníctvom regeneratívneho manažmentu a rešpektujúcej spolupráce chceme prispieť k väčšej spravodlivosti. Aby sme mohli spoločne urobiť krok vpred.“
www.wildling.shoes

Zaujímavosť: Právne pre rodiča

Túto nesmierne užitočnú a potrebnú stránku, na ktorej nájdete všetko potrebné, vytvorila JUDr. Mária Dvončová, povolaním právnička. Pomáha rodičom zorientovať sa v spleti zákonov, ktoré sa týkajú rodičov a detí, nárokov na dávky od štátu a úradných postupov. Ďalšie témy, ktorým sa aktívne venuje sú škôlky/školy a právne možnosti pri nezhodách medzi rodičmi. Ponúka konzultácie, webináre, kurzy a to najzaujímavejšie – vytvorila 14 e-bookov pre rodičov, kde zhrnula všetky podstatné informácie, pripojila vzory a tlačivá a časté otázky rodičov.

E-booky: Materská – výpočet, postupy, situácie 2022, Otec a materská 2022, Dve deti po sebe 2022, Tehotenské (štipendium), Zarábam popri materskej/RD, Som študentka (peniaze, odvody, materská), Končí mi rodičovská dovolenka, Budeme mať bábätko (od začiatku tehotenstva po nástup na RD), Budeme mať škôlkara, Po materskej na úrad práce, Predĺžený rodičovský príspevok 2022, Dvojičky/trojičky – peniaze od štátu a ďalšie informácie, Slobodná mamička, Rozvod – čo ma čaká?, Nezhody medzi rodičmi/nežijeme spolu.
www.pravneprerodica.sk
Instagram: pravne_pre_rodica

Krása: Šperky zo severu

Maliarka, bloggerka a fotografka Jonna Jinton, žijúca vo Švédsku, vytvorila jedinečné fotografie šperkov, ktorých autorom je jej priateľ. Jonna je srdcom mnohých projektov, maľuje abstraktné obrazy netradičnými farbami – pigmenty získava z miestnej prírody drvením rôznych druhov kameňov. Okrem toho natáča krásne videá o jedinečnom fenoméne severskej prírody. Chodí na ďaleké výpravy, na ktorých fotografuje šperky a získava inšpiráciu k novým projektom. Svoje myšlienky a videá prezentuje na svojich stránkach a YouTube.

Umenie je ako tanec Srdca, keď je Duša slobodná.
www.jonnajintonsweden.com

Tags: No tags

Comments are closed.