Objavili sme pre vás


Kalendár: Silové miesta Slovenska 2023

Kalendár je určený ľuďom s aktívnym prístupom k životu, poradcom alebo fanúšikov feng šuej, ako aj terapeutom praktizujúcim klasickú čínsku medicínu. Vo ôsmom vydaní uverejňujeme 14 farebných fotografií, z ktorých môžete pocítiť silu a energiu týchto miest alebo sa na svojich potulkách vydať priamo na miesto a vnímať ju naplno. 

V kalendári nájdete:
Z klasickej čínskej medicíny:
– podporné potraviny pre jednotlivé orgány + recept,
– klimatické vplyvy a zdravotné prejavy v jednotlivých obdobiach,
– podpora zdravia esenciálnymi olejmi v každom mesiaci,
– orgánové hodiny.
Z feng šuej:
– o metóde lietajúce hviezdy,
– lietajúce hviezdy 2023, ich vplyv a harmonizácia,
– ročné disharmonické vplyvy v roku 2023,
– osobné životné číslo (Ming Gua),
– Ba Zhai,
– horoskop na rok 2023,
– špeciálne vplyvy v každom dni roka, ako byť v správnom čase na správnom mieste.
Silové a energeticky zaujímavé miesta na Slovensku
Lunárny kalendár
České kalendárium so sviatkami a menami
Sebarozvojové, inšpirujúce a duchovné citáty
www.fsinstitut.sk, www.fscentrum.sk

Kniha: Liečivé rozprávky, Monika Juranová
Neobyčajná knižka s rozprávkovými príbehmi o zvieratkách ponúka krásne a náučné čítanie pre deti a zároveň pomáha rodičom, aby si viac uvedomovali dôležitosť komunikácie s ich najmenšími.
Detská duša je krehká a táto knižka rozprávok môže byť návodom, ako predísť jej zraneniam. Deti počúvajú nádherné rozprávkové príbehy o včielkach žijúcich v medovom kráľovstve, o žabkách, motýľoch či lesných vtáčikoch a spolu so zvieratkami prežívajú rozličné situácie a zároveň sa učia o prírode, rastlinách a zvieratkách. Naopak, pre rodiča môžu byť rozprávky terapiou, cez ktorú si uvedomením vylieči svoje zranené dieťa. V knihe sú zapracované témy, ktoré sú dôležité pre deti a rovnako pre ich rodičov: Ako mám správne motivovať svoje dieťa? Venujem dieťaťu dostatok pozornosti? Nechávam mu priestor, aby si vytvorilo vlastný názor? Učím ho byť autentické a starám sa o jeho emocionálny svet? Aký vplyv môže mať nedodržanie sľubov? Aká dôležitá je komunikácia s dieťaťom v brušku?
Odpovede nájdete v láskavých Liečivých rozprávkach, ktoré boli napísané srdcom s tým najlepším zámerom pomôcť.

Diár: 4 úlohy smútenia v kolobehu prírody pre ľudí po stratePrinášame vám diár, ktorý pomôže pozostalým po strate, je určený laikom i odborníkom.
Sme občianske združenie Kolobeh života, v ktorom od roku 2013 sprevádzame smútiacich po strate blízkeho, organizujeme bezplatné pobyty pre ľudí po strate, tábory pre deti (siroty a polosiroty, ale aj po inej strate), vydávame motivačné diáre, informujeme, zcitlivujeme, vzdelávame verejnosť, poskytujeme smútkové poradenstvo…

 

 

 

 

 

Diár pomôže (nielen) pozostalým po strate, ale aj laikom i odborníkom pracujúcim so smútkom. Keďže je praktický i nádherne navrhnutý, každý v ňom má priestor aj na svoje zápisky, môže využiť mnohé inšpirácie, ako pracovať s jednotlivými spôsobmi spracovania straty.
Zatiaľ zbierame peniažky na jeho vydanie…
www.donio.sk

Tags: No tags

Comments are closed.