ČAROkruhy v znamení zvieratníka

Október 2022

Baran

Baran milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy na zmenu ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Veď sa hovorí – zmena je život. Zmena, pohyb je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život nesmrdel, ale voňal po živote. Spln bude dôležitý pre teba, lebo je 9. 10. o 22:57 h v Baranovi. Môže priniesť trochu nespokojnosti, ale pripomínam: keď cítiš nespokojnosť, pozri sa na jej koreň. U teba korienok nespokojnosti môže byť teraz v partnerskom vzťahu. Osobnom či obchodnom. Pozri naň skôr, ako stihne prerásť do lavíny, a pochop, prečo nespokojnosť prichádza. Keď pochopíš, vyriešiš. Pripomeniem hneď za splnom aj deň 11. 10., keď o 2:00 h Merkúr vstupuje do Váh v dome hodnôt (cháp v oblasti života). Venuša rétoriku Merkúra zjemní a je dosť možné, že priaznivo vstúpiš do osobných a obchodných rozhovorov. Pozor však, ak by si sa chcel nasilu všetkým zapáčiť a byť poslušným chlapcom, poslušným dievčaťom. Mohol by si voliť kompromisy, ale pamätaj: kompromisy, to sú krysy. Slnko vstupuje 23. 10. o 12:36 h do Škorpióna a v ten istý deň o 10:00 h doň vstúpi aj Venuša. Trochu šteklivá erotická nálada môže prísť, prejdi týmto obdobím dôstojne a verný sám sebe, svojím hodnotám. Nov bude 25. 10. v Škorpiónovi o 12:51 h, hviezdy ti žehnajú. Užívaj zdravie, svoju silu. Ak si dlho odkladal nejaké túžby, sny, plány, projekty, možno by stálo za to ich teraz oživiť, rozprúdiť energiu okolo nich. Mantra na október: Konám čisto a dôstojne.

 

Býk 

Býk milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy na zmenu ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Veď sa hovorí – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život nesmrdel, ale voňal po živote. Spln bude 9. 10. v Baranovi o 22:57 h a práve on prináša výzvy k pohybu. Aj fyzickému, aj mentálnemu a jasné, že s oboma súvisí potom aj emočná, energetická a spirituálna úroveň. Takže pohyb, zmeny, prúdenie na všetkých úrovniach. Čo neurobíš ty, vesmír sa postará a nie vždy jeho popudy k pohybu sú milosrdné. Čo môžeš urobiť ty, urob dobrovoľne a s vášňou. Mám chuť ti pripomenúť ešte jeden významný deň mimo „systému“ hovorov o planétach. Ide o 16. 10., kedy je Deň chleba a výživy. Možno by bolo dobré vzhľadom na tvoju spriaznenosť so zemou, pôdou, poľami, lúkami, aby si si zvedomnil aj tento deň. Nov bude 25. 10. v Škorpiónovi o 12:51 h a prináša splnové témy v praktickom prevedení. Tzn. prináša situácie, aby si ukázal, ako si sa kondične pripravil počas splnu a teraz teda ukáž, ako zvládaš záťaže, chaos, stres. Pokoj! Aj toto obdobie pominie, a keďže už o ňom vieš, môžeš sa naň vnútorne pripraviť, že ho zvládneš. Ešte upozorňujem na jeden deň v októbri, a to je 23. 10., keď o 12:36 h Slnko vstupuje do Škorpióna a v ten istý deň o 10:00 h Venuša vstupuje do Škorpióna. Silné obdobie voňajúce jemnou erotikou, ale nezvládnutý Škorpión v tebe (už vieme, že všetci máme v sebe všetkých 12 znamení) sa môže vrhnúť na nespokojnosť a manipulácie. Mantra na október: Konám v súlade s potrebami svojho tela.

Blíženci

Blíženec milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmene ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Veď sa hovorí – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život nesmrdel, ale voňal po živote. Tebe aj spln, ktorý bude 9. 10. v Baranovi o 22:57 h, ponúka veľké zmeny najmä v osobnom živote. Máš zámer vydať sa, oženiť, splodiť potomka, umelecky tvoriť? Tramtarááá, je priaznivý čas, no nestačí, že to napíšem. Preskúmaj v sebe, ako si na takéto zmeny pripravený a či ich naozaj chceš. Vesmír ti môže byť naklonený, no všetko záleží od teba. Ak si v partnerstve, celý október nesie v sebe impulzy k vášni, k oživeniu vzťahu cez jemné erotické korenie. Užívaj. Do pozornosti dávam aj deň 11. 10., keď o 2:00 h Merkúr vstupuje do Váh. Čo to pre teba ako Blíženca znamená? Pokojnú komunikáciu, rozvážnu voľbu slov v rozhovoroch i pracovných jednaniach. Ak máš umelecké sklony, chyť pero do rúk a píš, zaznač noty, namaľuj obraz alebo tancuj v novej choreografii. Možno sa ti zachce píšťalku vystrúhať. Čokoľvek príde ako podnet pre tvorbu, ber. Nov bude 25. 10. v Škorpiónovi o 12:51 h a prinesie symbolicky povedané „trochu dažďa“. Možno slzy, možno uvoľnenie cez emočné púšťanie, možno spomalenie v rieke života… Uvoľňuj, púšťaj, spomaľuj s vďakou a jemne. Dňa 29. 10. prejde Merkúr do Škorpióna a môže priniesť meče do komunikácie či manipuláciu cez komunikáciu do vzťahov. Ak Merkúr správne uchopíš, tvoje slová budú liečivé. Mantra na október: Konám rozvážne a pokojne.

Rak

Rak milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmene ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život nesmrdel, ale voňal po živote. Teba teraz vesmír vyzýva na zmeny v oblasti zdravia. Ty sám vieš, kde máš prehrešky, takže odpoveď na otázku – kde začať? znie – v sebe. V jednom filme zaznelo, že fajčiar je zaradený v kategórii samovrah. Prečo? Deštruuje svoje zdravie cigaretami, oslabuje organizmus a priamo pozýva choroby a patogény – poďte dokončiť, čo som začal – systematicky si humpľujem telo do hrobu. Ja sám. Som samovrah. Namiesto fajčiara si dosaď akúkoľvek svoju sebadeštrukčnú neresť, emóciu či vlastnosť a môžeš skončiť v kategórii samovrahovia. Spln bude 9. 10. o 22:57 h v Baranovi a práve on je v tvojom prípade o zdraví. Upozorňuje, že ak k zdraviu neurobíš správne kroky ty, pokojne ťa baraňou silou dotlačí. Keď nie inak, tak cez maličký úraz, oslabenú imunitu, prechladnutie… neignoruj príznaky. Pochop, že ťa vedú cestou tvojej duše. Dňa 11. 10. o 2:00 h Merkúr vstupuje do Váh a prináša možnosť príjemnej komunikácie, čo môže byť odrazovým mostíkom k novu, ktorý bude 25. 10. o 12:51 h v Škorpiónovi. Prečo? … lebo to bude čas, keď sa ti bude mimoriadne dariť, keď budeš zbierať ovocie svojich predchádzajúcich aktivít, keď budeš môcť byť viditeľný, videný a inšpirujúci. Je tu však náznak aj k hazardu, tak zváž, čo je pre teba prioritou. Mantra na október: Konám v súlade so svojou dušou.

Lev

Lev milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy na zmeny ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život nesmrdel, ale voňal po živote. Myslím však, že tebe to nehrozí, lebo tvoj vnútorný lev nie je ten pasívny. Tento mesiac, naopak, prinesie ti možno viac nespokojnosti, nepokoja, takže rozprúdi energie, ale dočkaj času ako lev správneho času. Pokoj pri rodinnom stole by mal zavládnuť niekoľko dní po splne, ktorý bude 9. 10. o 22:57 h v Baranovi. Práve ohnivý Baran je tým hnevlivým impulzom… počkaj, aj toto pominie. Ak nechceš čakať, preskúmaj, ako si na tom s dôverou k partnerovi a deťom – tam máš odpoveď. Nedôvera vzťahy oslabuje, ba priamo ako kyselina narúša. Tebe pripomeniem aj deň 7. 10., ktorý je Dňom úsmevu. Úsmev je najkratšou cestou do srdca, smiech priam balzam na rozpúšťanie všetkých náročných srdcových záležitostí. Lev totiž srdce ovplyvňuje a s úsmevom mu to ide ľahšie. Dňa 23. 10. o 12:36 h Slnko vstupuje do Škorpióna a o 10:00 h doň vstúpila aj Venuša. Čas harmonizovať partnerský vzťah cez dôveru, lásku, vášeň. Priamo vrav, čo potrebuješ, čo cítiš, čo chceš. Zabudni na škorpiónsku manipuláciu, lebo dôsledky nenechajú na seba čakať. Aj nov bude 25. 10. o 12:51 h v Škorpiónovi, takže núka buď slovami pichať, alebo liečiť. Liečiť aj dušu a nasýtiť pochopením svojho vnútorného leva. Všetko sa na dobré obráti. Mantra na október: Konám cez srdce.

Panna

Panna milá, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy na zmenu ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život nesmrdel, ale voňal po živote. Prvá otázka, ktorú ti chcem položiť, odpoveď si nechaj pre seba: Máš rád zmeny? O Pannách sa hovorí, že sa potrebujú na všetko pripraviť, mať plán A, v zálohe aj B až Z. Ak niečo nevychádza podľa nich, idú do chaosu, časový stres ich nadmerne zaťažuje. Stále pozerajú na hodinky, či všetko stihnú, ak nie, nervy majú „v kýbli“. Život nám však niekedy nedáva čas, chce rýchle rozhodovanie. O to pôjde aj v splne, ktorý bude 9. 10. o 22:57 h v Baranovi. U teba sa bude týkať pracovných záležitostí. Splnová energia bude vyžadovať, aby si mal pred sebou jasný cieľ a neopúšťal sa. Čo myslím pod neopúšťaním? Ostať v dôvere, vytrvalosti a nerobiť kompromisy. To vieš – kompromisy sú krysy. Nebol by si spokojný a naplnený. Ostať však verný svojim hodnotám tak, aby si nikomu neublížil, to je umenie života. Tvor si svoj život v dôvere a on sa odmení. Dávam do pozornosti ešte aj 11. 10., keď o 2:00 h Merkúr vstúpi do Váh. Merkúr je vládnucou planétou tvojho znamenia a dáva ti všestrannosť, túžbu po vzdelaní či zmysel pre pravdu. Merkúr vo Váhach môže vniesť do komunikácie harmóniu, pokoj, čo nahráva v dobrom energii predchádzajúceho splnu. Nov bude 25. 10. o 12:51 h v Škorpiónovi a posilní zdravie. Mantra na október: Som verný sám sebe.

Váhy

Váha milá, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmenám ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život nesmrdel, ale voňal po živote. Októbrové zmeny ti pripravujú príjemné prekvapenia. Samozrejme, prekvapenia nespadnú z nebies. Sú dôsledkom tvojich aktivít. Najmä spln, ktorý bude 9. 10. o 22:57 h v Baranovi, a dni okolo neho voňajú pracovnými úspechmi. Ak máš v zálohe projekty či dobré nápady, vytiahni ich na svetlo, barania energia ťa podporí. Dávam do pozornosti ešte aj 11. 10., keď o 2:00 h Merkúr vstúpi do tvojho znamenia a dá ti dar pokojnej komunikácie. Čo sa doteraz nedarilo vykomunikovať, teraz môže ísť ľahšie. Ďalším zaujímavým dňom bude aj 23. 10., keď o 12:36 h Slnko vstúpi do Škorpióna a ešte predtým o 10:00 h doň vstúpi aj Venuša, tvoja vládnuca planéta. Prinesie jemné erotické šteklenie, možno chuť na romantické milovanie či pohodové chvíle s miláčikom. Nov bude 25. 10. o 12:51 h v Škorpiónovi. Ponesie si ešte náboj erotiky, ale dá impulz aj k pracovným zmenám. Ak máš správne pracovné nápady, von s nimi. Daj svetu vedieť, že si vynikajúci pracovník, spolupracovník, šéf. Keďže už 29. 10. Merkúr vstúpi do Škorpióna, daj pozor na manipuláciu. Môžeš manipulovať v malom, ale svet ti manipuláciu vráti vo veľkom, lebo je ako zväčšovacie sklo. Keby zrkadlil to, čo vysielaš, v malom, ani by si si nevšimol, že sa ťa to týka. Mantra na október: Som čestný.

Škorpión

Škorpión milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmenám ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, ale voňal po živote. Začiatkom mesiaca ťa pravdepodobne čakajú viac-menej neutrálne dni. Žiadne veľké zmeny, všetko by malo ísť vo svojom zabehanom rytme. Ty len vyvažuj pracovné chvíle relaxom. V podobnom rytme môže byť aj spln, ktorý bude 9. 10. o 22:57 h v Baranovi. Ohnivý Baran teraz nemá veľkú silu na aktivitu, ale ber tento čas ako nádych pred ďalším dianím. Hneď 11. 10. o 2:00 h Merkúr vstúpi do Váh a prinesie ti dar láskavej komunikácie a možnosti vyjadriť sa písomne i ústne správne. Merkúr je čarodejník v sedemmíľových čižmách, tak to, čo teraz zaseješ cez komunikáciu, rýchlo vyrastie. Skôr ako nastane tvoj najdôležitejší nov v roku, Venuša vstúpi 23. 10. o 10:00 h do Škorpióna a Slnko o 12:36 h tiež. Deň môže priniesť pod taktovkou týchto planét silnú mužskú energiu a erotické šteklenie. Mužská energia sa týka aj žien, teda ich vnútorného muža, ale aj ich mužských prejavoch v ženskom tele. V tom prípade pripomienka – cíť sa princeznovsky ženská skôr, ako deň začne. Nov bude pre teba dôležitý, lebo 25. 10. o 12:51 h bude v Škorpiónovi a navyše 29. 10. aj Merkúr vstúpi do Škorpióna. Naakumulovanou škorpiónskou energiou môžeš podporiť osobný rast a vyliečiť rodinné záležitosti. Možno sa ti bude zdať, že sa navonok nič nedeje. Vyčkaj času, čo si zasial v nove, vyklíči v ďalších dňoch. Znovu sa hviezdy priaznivo na teba pozerajú. Mantra na október: Som verný sebe.

Strelec

Strelec milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmenám ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život voňal po živote. U teba zatiaľ žiaden problém. Teda možno aj je, ak nejdeš v prúde života, ale hviezdy ti už dlhodobo prajú, takže si v kurze. To platí aj na spln, ktorý bude 9. 10. o 22:57 h v Baranovi. Ohnivý Baran ti dáva odvahu i možnosti na uzatvorenie starých výziev, a tak ti prichádzajú príležitosti na zmeny. Roh hojnosti máš otočený k sebe. Záleží od teba, na koľko sa mu otvoríš a ako v súlade s vesmírom vykročíš. Rada hovorím, že treba mať anténky vystrčené do priestoru a ak zachytíš priaznivý signál, poď do akcie. Merkúr, planéta obchodu a komunikácie, urobí priaznivé kroky, 11. 10. vstúpi do Váh a 29. 10. do Škorpióna. Vo Váhach ti otvorí schopnosť viesť príjemné rozhovory, v Škorpiónovi dá odvahu ísť dopredu, pozor však na pichľavé reči. Nov bude 25. 10. o 12:51 h v Škorpiónovi a v dňoch okolo novu sa Škorpión postaví do úlohy liečiteľa. Potrebuješ podporiť imunitu? Skvalitniť životný štýl? Rozpustiť zlozvyky? Zaradiť pravidelný fyzický pohyb do každého dňa? Teraz je príležitosť, len si vytvor zámer a zameraj pozornosť tam, kde chceš byť aktívnym tvorcom svojho života. Posvietim ti ešte aj na 28. 10., keď Jupiter, tvoja vládnuca planéta, vstúpi do znamenia Rýb. Čas tvorivého snenia, možno sa dotkneš aj lucidných snov. Mantra na október: Som na vlne pokoja.

Kozorožec

Kozorožec milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmene ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život voňal po živote. Aby mohol voňať, v októbri budeš potrebovať prejsť obdobím, ktoré máš plne vo vlastných rukách. Ide o rozhýbaný hodnotový rebríček, o neistotu a určenie priorít. Čo je tvojou najvyššou hodnotou? Ako ju aplikuješ v reálnom živote? Vyživuje tvoja najvyššia hodnota situácie a tvoje príbehy? Vytváraš si domnienky? Zavieraš sa v náročnejších situáciách do seba? Oddeľuješ sa od tých, ktorí by ti mali byť najbližší? Spln bude 9. 10. o 22:57 h v Baranovi a pravdepodobne otvorí mnohé z predchádzajúcich otázok. Možno aj otázky okolo samoty a osamelosti. Môže sa ti zdať, že si na ne citlivejší a podráždenejší. Dni okolo tohto splnu nesú pre Kozorožcov náboj nespokojnosti, ale ak sa udržíš napriek všetkému v pokoji svojho srdca, prečkáš obdobie v zdraví. Komunikuj so sebou, so svojím denníčkom, najlepším priateľom, priateľkou, lebo 11. 10. o 2:00 h ti je Merkúr naklonený v znamení Váh. Cez slová v bezpečnom prostredí mnohé v sebe uvoľníš. Nov bude 25. 10. o 12.51 h v Škorpiónovi a prinesie výrazne priaznivejšie energie. Príde väčší vnútorný pokoj, ak sa mu otvoríš. Prídu nové priaznivejšie príležitosti na komunikáciu s blízkymi, rodinou. Pozor však na 29. 10., keď Merkúr vstúpi do Škorpióna a tvoj jazýček bude štipľavo podrezaný, môžeš mať blízko k manipulácii cez slová. Mantra na október: Som vo svojom pokoji.

Vodnár

Vodnár milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmene ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život voňal po živote. Vieš, čo môže byť teraz pre teba podnetom k zmene? Sebaspochybňovanie. Zaujímavé, však? Ak začneš o sebe pochybovať, tvoje okolie zareaguje a ty môžeš zacítiť podceňovanie od iných. Pozor, nevystrkuj prst, že to oni sú na vine. Preber zodpovednosť a preskúmaj svoje sebapochybňovacie programy. Keď ich rozpustíš, pôjdeš do správnej sily. Všetko toto môžeš riešiť v dňoch okolo splnu, ktorý bude 9. 10. o 22.57 h v Baranovi. Všetko so všetkým súvisí, a tak ak vyliečiš sebaspochybňovanie, ľahšie prejdeš aj dňami okolo novu. Ten bude 25. 10. o 12.51 h v Škorpiónovi a menej priaznivo zasiahne aj pracovnú oblasť. Do čoho sa ti nechce, osud sa postará, aby si riešil, a nemusí to byť láskavé postaranie sa. Dobrá správa – november už bude o iných energiách. Ak však budeš cítiť október ako nepriazeň osudu, otoč pohľad do seba. Sú to len dôsledky tvojho konania, do ktorých sa priplietli aj rodové neukončenia. Čo nemáte jasné v mužskej rodovej línii, treba si na to posvietiť a urobiť kroky k zmene. Okrem náročnejších dní ti osud ponúka aj uvoľnenie. Napríklad 28. 10. o 7:00 h Jupiter vstupuje do znamenia Rýb a prináša snové inšpirácie. Vieš si predstaviť, že cez nočné lucidné snívanie ti prídu nové nápady, riešenia? Áno, je to možné. Mantra na október: Som naplno v dôvere.

Ryby

Ryby milé, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmene ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život voňal po živote. Tá vôňa môže byť momentálne zastretá tvojimi nepokojnými myšlienkami. Máš v sebe strach? Vieš definovať, čoho sa bojíš? Skús zistiť, či je to strach zo zlyhania a budúcnosti, alebo sa bojíš opustenia. Už keď pomenuješ svoje pocity, môžu sa uvoľniť negatívne emócie a budeš sa cítiť lepšie. Najmä spln 9.10. v Baranovi o 22.57 h prináša napätie, takže radšej preži tento deň a dni okolo splnu v pokoji, nechoď do veľkých akcií. Dňa 11. 10. o 2:00 h Merkúr vstupuje do Váh a vtedy môžeš cez láskavú komunikáciu uvoľniť napätie. Máš dôverného priateľa, priateľku? Nehovorím teraz o partnerskom vzťahu, ale o naladení sa na priateľskú vlnu, ktorá ti môže priniesť do života veľa radosti a najmä uvoľnenia v spoločných chvíľach alebo zážitkoch. Priateľstvo je najvyššia forma lásky. Priateľ je pri tebe, aj keď je na míle fyzicky vzdialený, priateľ je s tebou v tichu i v debatách, s priateľom sa vždy všetko na dobré obráti. Nov bude 25. 10. o 12:51 h v Škorpiónovi a z kruhu priateľov sa teraz vráť k svojim blízkym. Plánuj spoločné večere, pobyty v prírode, nezvyčajné zážitky. Podporí ťa aj Jupiter, ktorý 28.10. o 7:00 h vstupuje do tvojho znamenia Rýb. O Jupiterovi sa hovorí, že je planétou šťastia, nechaj sa teda do šťastia zahaliť. Mantra na október: Som k sebe pravdivý.

Baran

Baran milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy na zmenu ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Veď sa hovorí – zmena je život. Zmena, pohyb je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život nesmrdel, ale voňal po živote. Spln bude dôležitý pre teba, lebo je 9. 10. o 22:57 h v Baranovi. Môže priniesť trochu nespokojnosti, ale pripomínam: keď cítiš nespokojnosť, pozri sa na jej koreň. U teba korienok nespokojnosti môže byť teraz v partnerskom vzťahu. Osobnom či obchodnom. Pozri naň skôr, ako stihne prerásť do lavíny, a pochop, prečo nespokojnosť prichádza. Keď pochopíš, vyriešiš. Pripomeniem hneď za splnom aj deň 11. 10., keď o 2:00 h Merkúr vstupuje do Váh v dome hodnôt (cháp v oblasti života). Venuša rétoriku Merkúra zjemní a je dosť možné, že priaznivo vstúpiš do osobných a obchodných rozhovorov. Pozor však, ak by si sa chcel nasilu všetkým zapáčiť a byť poslušným chlapcom, poslušným dievčaťom. Mohol by si voliť kompromisy, ale pamätaj: kompromisy, to sú krysy. Slnko vstupuje 23. 10. o 12:36 h do Škorpióna a v ten istý deň o 10:00 h doň vstúpi aj Venuša. Trochu šteklivá erotická nálada môže prísť, prejdi týmto obdobím dôstojne a verný sám sebe, svojím hodnotám. Nov bude 25. 10. v Škorpiónovi o 12:51 h, hviezdy ti žehnajú. Užívaj zdravie, svoju silu. Ak si dlho odkladal nejaké túžby, sny, plány, projekty, možno by stálo za to ich teraz oživiť, rozprúdiť energiu okolo nich. Mantra na október: Konám čisto a dôstojne.

 

Býk 

Býk milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy na zmenu ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Veď sa hovorí – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život nesmrdel, ale voňal po živote. Spln bude 9. 10. v Baranovi o 22:57 h a práve on prináša výzvy k pohybu. Aj fyzickému, aj mentálnemu a jasné, že s oboma súvisí potom aj emočná, energetická a spirituálna úroveň. Takže pohyb, zmeny, prúdenie na všetkých úrovniach. Čo neurobíš ty, vesmír sa postará a nie vždy jeho popudy k pohybu sú milosrdné. Čo môžeš urobiť ty, urob dobrovoľne a s vášňou. Mám chuť ti pripomenúť ešte jeden významný deň mimo „systému“ hovorov o planétach. Ide o 16. 10., kedy je Deň chleba a výživy. Možno by bolo dobré vzhľadom na tvoju spriaznenosť so zemou, pôdou, poľami, lúkami, aby si si zvedomnil aj tento deň. Nov bude 25. 10. v Škorpiónovi o 12:51 h a prináša splnové témy v praktickom prevedení. Tzn. prináša situácie, aby si ukázal, ako si sa kondične pripravil počas splnu a teraz teda ukáž, ako zvládaš záťaže, chaos, stres. Pokoj! Aj toto obdobie pominie, a keďže už o ňom vieš, môžeš sa naň vnútorne pripraviť, že ho zvládneš. Ešte upozorňujem na jeden deň v októbri, a to je 23. 10., keď o 12:36 h Slnko vstupuje do Škorpióna a v ten istý deň o 10:00 h Venuša vstupuje do Škorpióna. Silné obdobie voňajúce jemnou erotikou, ale nezvládnutý Škorpión v tebe (už vieme, že všetci máme v sebe všetkých 12 znamení) sa môže vrhnúť na nespokojnosť a manipulácie. Mantra na október: Konám v súlade s potrebami svojho tela.

Blíženci

Blíženec milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmene ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Veď sa hovorí – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život nesmrdel, ale voňal po živote. Tebe aj spln, ktorý bude 9. 10. v Baranovi o 22:57 h, ponúka veľké zmeny najmä v osobnom živote. Máš zámer vydať sa, oženiť, splodiť potomka, umelecky tvoriť? Tramtarááá, je priaznivý čas, no nestačí, že to napíšem. Preskúmaj v sebe, ako si na takéto zmeny pripravený a či ich naozaj chceš. Vesmír ti môže byť naklonený, no všetko záleží od teba. Ak si v partnerstve, celý október nesie v sebe impulzy k vášni, k oživeniu vzťahu cez jemné erotické korenie. Užívaj. Do pozornosti dávam aj deň 11. 10., keď o 2:00 h Merkúr vstupuje do Váh. Čo to pre teba ako Blíženca znamená? Pokojnú komunikáciu, rozvážnu voľbu slov v rozhovoroch i pracovných jednaniach. Ak máš umelecké sklony, chyť pero do rúk a píš, zaznač noty, namaľuj obraz alebo tancuj v novej choreografii. Možno sa ti zachce píšťalku vystrúhať. Čokoľvek príde ako podnet pre tvorbu, ber. Nov bude 25. 10. v Škorpiónovi o 12:51 h a prinesie symbolicky povedané „trochu dažďa“. Možno slzy, možno uvoľnenie cez emočné púšťanie, možno spomalenie v rieke života… Uvoľňuj, púšťaj, spomaľuj s vďakou a jemne. Dňa 29. 10. prejde Merkúr do Škorpióna a môže priniesť meče do komunikácie či manipuláciu cez komunikáciu do vzťahov. Ak Merkúr správne uchopíš, tvoje slová budú liečivé. Mantra na október: Konám rozvážne a pokojne.

Rak

Rak milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmene ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život nesmrdel, ale voňal po živote. Teba teraz vesmír vyzýva na zmeny v oblasti zdravia. Ty sám vieš, kde máš prehrešky, takže odpoveď na otázku – kde začať? znie – v sebe. V jednom filme zaznelo, že fajčiar je zaradený v kategórii samovrah. Prečo? Deštruuje svoje zdravie cigaretami, oslabuje organizmus a priamo pozýva choroby a patogény – poďte dokončiť, čo som začal – systematicky si humpľujem telo do hrobu. Ja sám. Som samovrah. Namiesto fajčiara si dosaď akúkoľvek svoju sebadeštrukčnú neresť, emóciu či vlastnosť a môžeš skončiť v kategórii samovrahovia. Spln bude 9. 10. o 22:57 h v Baranovi a práve on je v tvojom prípade o zdraví. Upozorňuje, že ak k zdraviu neurobíš správne kroky ty, pokojne ťa baraňou silou dotlačí. Keď nie inak, tak cez maličký úraz, oslabenú imunitu, prechladnutie… neignoruj príznaky. Pochop, že ťa vedú cestou tvojej duše. Dňa 11. 10. o 2:00 h Merkúr vstupuje do Váh a prináša možnosť príjemnej komunikácie, čo môže byť odrazovým mostíkom k novu, ktorý bude 25. 10. o 12:51 h v Škorpiónovi. Prečo? … lebo to bude čas, keď sa ti bude mimoriadne dariť, keď budeš zbierať ovocie svojich predchádzajúcich aktivít, keď budeš môcť byť viditeľný, videný a inšpirujúci. Je tu však náznak aj k hazardu, tak zváž, čo je pre teba prioritou. Mantra na október: Konám v súlade so svojou dušou.

Lev

Lev milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy na zmeny ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život nesmrdel, ale voňal po živote. Myslím však, že tebe to nehrozí, lebo tvoj vnútorný lev nie je ten pasívny. Tento mesiac, naopak, prinesie ti možno viac nespokojnosti, nepokoja, takže rozprúdi energie, ale dočkaj času ako lev správneho času. Pokoj pri rodinnom stole by mal zavládnuť niekoľko dní po splne, ktorý bude 9. 10. o 22:57 h v Baranovi. Práve ohnivý Baran je tým hnevlivým impulzom… počkaj, aj toto pominie. Ak nechceš čakať, preskúmaj, ako si na tom s dôverou k partnerovi a deťom – tam máš odpoveď. Nedôvera vzťahy oslabuje, ba priamo ako kyselina narúša. Tebe pripomeniem aj deň 7. 10., ktorý je Dňom úsmevu. Úsmev je najkratšou cestou do srdca, smiech priam balzam na rozpúšťanie všetkých náročných srdcových záležitostí. Lev totiž srdce ovplyvňuje a s úsmevom mu to ide ľahšie. Dňa 23. 10. o 12:36 h Slnko vstupuje do Škorpióna a o 10:00 h doň vstúpila aj Venuša. Čas harmonizovať partnerský vzťah cez dôveru, lásku, vášeň. Priamo vrav, čo potrebuješ, čo cítiš, čo chceš. Zabudni na škorpiónsku manipuláciu, lebo dôsledky nenechajú na seba čakať. Aj nov bude 25. 10. o 12:51 h v Škorpiónovi, takže núka buď slovami pichať, alebo liečiť. Liečiť aj dušu a nasýtiť pochopením svojho vnútorného leva. Všetko sa na dobré obráti. Mantra na október: Konám cez srdce.

Panna

Panna milá, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy na zmenu ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život nesmrdel, ale voňal po živote. Prvá otázka, ktorú ti chcem položiť, odpoveď si nechaj pre seba: Máš rád zmeny? O Pannách sa hovorí, že sa potrebujú na všetko pripraviť, mať plán A, v zálohe aj B až Z. Ak niečo nevychádza podľa nich, idú do chaosu, časový stres ich nadmerne zaťažuje. Stále pozerajú na hodinky, či všetko stihnú, ak nie, nervy majú „v kýbli“. Život nám však niekedy nedáva čas, chce rýchle rozhodovanie. O to pôjde aj v splne, ktorý bude 9. 10. o 22:57 h v Baranovi. U teba sa bude týkať pracovných záležitostí. Splnová energia bude vyžadovať, aby si mal pred sebou jasný cieľ a neopúšťal sa. Čo myslím pod neopúšťaním? Ostať v dôvere, vytrvalosti a nerobiť kompromisy. To vieš – kompromisy sú krysy. Nebol by si spokojný a naplnený. Ostať však verný svojim hodnotám tak, aby si nikomu neublížil, to je umenie života. Tvor si svoj život v dôvere a on sa odmení. Dávam do pozornosti ešte aj 11. 10., keď o 2:00 h Merkúr vstúpi do Váh. Merkúr je vládnucou planétou tvojho znamenia a dáva ti všestrannosť, túžbu po vzdelaní či zmysel pre pravdu. Merkúr vo Váhach môže vniesť do komunikácie harmóniu, pokoj, čo nahráva v dobrom energii predchádzajúceho splnu. Nov bude 25. 10. o 12:51 h v Škorpiónovi a posilní zdravie. Mantra na október: Som verný sám sebe.

Váhy

Váha milá, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmenám ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život nesmrdel, ale voňal po živote. Októbrové zmeny ti pripravujú príjemné prekvapenia. Samozrejme, prekvapenia nespadnú z nebies. Sú dôsledkom tvojich aktivít. Najmä spln, ktorý bude 9. 10. o 22:57 h v Baranovi, a dni okolo neho voňajú pracovnými úspechmi. Ak máš v zálohe projekty či dobré nápady, vytiahni ich na svetlo, barania energia ťa podporí. Dávam do pozornosti ešte aj 11. 10., keď o 2:00 h Merkúr vstúpi do tvojho znamenia a dá ti dar pokojnej komunikácie. Čo sa doteraz nedarilo vykomunikovať, teraz môže ísť ľahšie. Ďalším zaujímavým dňom bude aj 23. 10., keď o 12:36 h Slnko vstúpi do Škorpióna a ešte predtým o 10:00 h doň vstúpi aj Venuša, tvoja vládnuca planéta. Prinesie jemné erotické šteklenie, možno chuť na romantické milovanie či pohodové chvíle s miláčikom. Nov bude 25. 10. o 12:51 h v Škorpiónovi. Ponesie si ešte náboj erotiky, ale dá impulz aj k pracovným zmenám. Ak máš správne pracovné nápady, von s nimi. Daj svetu vedieť, že si vynikajúci pracovník, spolupracovník, šéf. Keďže už 29. 10. Merkúr vstúpi do Škorpióna, daj pozor na manipuláciu. Môžeš manipulovať v malom, ale svet ti manipuláciu vráti vo veľkom, lebo je ako zväčšovacie sklo. Keby zrkadlil to, čo vysielaš, v malom, ani by si si nevšimol, že sa ťa to týka. Mantra na október: Som čestný.

Škorpión

Škorpión milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmenám ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, ale voňal po živote. Začiatkom mesiaca ťa pravdepodobne čakajú viac-menej neutrálne dni. Žiadne veľké zmeny, všetko by malo ísť vo svojom zabehanom rytme. Ty len vyvažuj pracovné chvíle relaxom. V podobnom rytme môže byť aj spln, ktorý bude 9. 10. o 22:57 h v Baranovi. Ohnivý Baran teraz nemá veľkú silu na aktivitu, ale ber tento čas ako nádych pred ďalším dianím. Hneď 11. 10. o 2:00 h Merkúr vstúpi do Váh a prinesie ti dar láskavej komunikácie a možnosti vyjadriť sa písomne i ústne správne. Merkúr je čarodejník v sedemmíľových čižmách, tak to, čo teraz zaseješ cez komunikáciu, rýchlo vyrastie. Skôr ako nastane tvoj najdôležitejší nov v roku, Venuša vstúpi 23. 10. o 10:00 h do Škorpióna a Slnko o 12:36 h tiež. Deň môže priniesť pod taktovkou týchto planét silnú mužskú energiu a erotické šteklenie. Mužská energia sa týka aj žien, teda ich vnútorného muža, ale aj ich mužských prejavoch v ženskom tele. V tom prípade pripomienka – cíť sa princeznovsky ženská skôr, ako deň začne. Nov bude pre teba dôležitý, lebo 25. 10. o 12:51 h bude v Škorpiónovi a navyše 29. 10. aj Merkúr vstúpi do Škorpióna. Naakumulovanou škorpiónskou energiou môžeš podporiť osobný rast a vyliečiť rodinné záležitosti. Možno sa ti bude zdať, že sa navonok nič nedeje. Vyčkaj času, čo si zasial v nove, vyklíči v ďalších dňoch. Znovu sa hviezdy priaznivo na teba pozerajú. Mantra na október: Som verný sebe.

Strelec

Strelec milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmenám ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život voňal po živote. U teba zatiaľ žiaden problém. Teda možno aj je, ak nejdeš v prúde života, ale hviezdy ti už dlhodobo prajú, takže si v kurze. To platí aj na spln, ktorý bude 9. 10. o 22:57 h v Baranovi. Ohnivý Baran ti dáva odvahu i možnosti na uzatvorenie starých výziev, a tak ti prichádzajú príležitosti na zmeny. Roh hojnosti máš otočený k sebe. Záleží od teba, na koľko sa mu otvoríš a ako v súlade s vesmírom vykročíš. Rada hovorím, že treba mať anténky vystrčené do priestoru a ak zachytíš priaznivý signál, poď do akcie. Merkúr, planéta obchodu a komunikácie, urobí priaznivé kroky, 11. 10. vstúpi do Váh a 29. 10. do Škorpióna. Vo Váhach ti otvorí schopnosť viesť príjemné rozhovory, v Škorpiónovi dá odvahu ísť dopredu, pozor však na pichľavé reči. Nov bude 25. 10. o 12:51 h v Škorpiónovi a v dňoch okolo novu sa Škorpión postaví do úlohy liečiteľa. Potrebuješ podporiť imunitu? Skvalitniť životný štýl? Rozpustiť zlozvyky? Zaradiť pravidelný fyzický pohyb do každého dňa? Teraz je príležitosť, len si vytvor zámer a zameraj pozornosť tam, kde chceš byť aktívnym tvorcom svojho života. Posvietim ti ešte aj na 28. 10., keď Jupiter, tvoja vládnuca planéta, vstúpi do znamenia Rýb. Čas tvorivého snenia, možno sa dotkneš aj lucidných snov. Mantra na október: Som na vlne pokoja.

Kozorožec

Kozorožec milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmene ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život voňal po živote. Aby mohol voňať, v októbri budeš potrebovať prejsť obdobím, ktoré máš plne vo vlastných rukách. Ide o rozhýbaný hodnotový rebríček, o neistotu a určenie priorít. Čo je tvojou najvyššou hodnotou? Ako ju aplikuješ v reálnom živote? Vyživuje tvoja najvyššia hodnota situácie a tvoje príbehy? Vytváraš si domnienky? Zavieraš sa v náročnejších situáciách do seba? Oddeľuješ sa od tých, ktorí by ti mali byť najbližší? Spln bude 9. 10. o 22:57 h v Baranovi a pravdepodobne otvorí mnohé z predchádzajúcich otázok. Možno aj otázky okolo samoty a osamelosti. Môže sa ti zdať, že si na ne citlivejší a podráždenejší. Dni okolo tohto splnu nesú pre Kozorožcov náboj nespokojnosti, ale ak sa udržíš napriek všetkému v pokoji svojho srdca, prečkáš obdobie v zdraví. Komunikuj so sebou, so svojím denníčkom, najlepším priateľom, priateľkou, lebo 11. 10. o 2:00 h ti je Merkúr naklonený v znamení Váh. Cez slová v bezpečnom prostredí mnohé v sebe uvoľníš. Nov bude 25. 10. o 12.51 h v Škorpiónovi a prinesie výrazne priaznivejšie energie. Príde väčší vnútorný pokoj, ak sa mu otvoríš. Prídu nové priaznivejšie príležitosti na komunikáciu s blízkymi, rodinou. Pozor však na 29. 10., keď Merkúr vstúpi do Škorpióna a tvoj jazýček bude štipľavo podrezaný, môžeš mať blízko k manipulácii cez slová. Mantra na október: Som vo svojom pokoji.

Vodnár

Vodnár milý, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmene ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život voňal po živote. Vieš, čo môže byť teraz pre teba podnetom k zmene? Sebaspochybňovanie. Zaujímavé, však? Ak začneš o sebe pochybovať, tvoje okolie zareaguje a ty môžeš zacítiť podceňovanie od iných. Pozor, nevystrkuj prst, že to oni sú na vine. Preber zodpovednosť a preskúmaj svoje sebapochybňovacie programy. Keď ich rozpustíš, pôjdeš do správnej sily. Všetko toto môžeš riešiť v dňoch okolo splnu, ktorý bude 9. 10. o 22.57 h v Baranovi. Všetko so všetkým súvisí, a tak ak vyliečiš sebaspochybňovanie, ľahšie prejdeš aj dňami okolo novu. Ten bude 25. 10. o 12.51 h v Škorpiónovi a menej priaznivo zasiahne aj pracovnú oblasť. Do čoho sa ti nechce, osud sa postará, aby si riešil, a nemusí to byť láskavé postaranie sa. Dobrá správa – november už bude o iných energiách. Ak však budeš cítiť október ako nepriazeň osudu, otoč pohľad do seba. Sú to len dôsledky tvojho konania, do ktorých sa priplietli aj rodové neukončenia. Čo nemáte jasné v mužskej rodovej línii, treba si na to posvietiť a urobiť kroky k zmene. Okrem náročnejších dní ti osud ponúka aj uvoľnenie. Napríklad 28. 10. o 7:00 h Jupiter vstupuje do znamenia Rýb a prináša snové inšpirácie. Vieš si predstaviť, že cez nočné lucidné snívanie ti prídu nové nápady, riešenia? Áno, je to možné. Mantra na október: Som naplno v dôvere.

Ryby

Ryby milé, október má zmeny priamo v popise práce v našich zemepisných šírkach, tak sa aj my pozrieme, aké impulzy k zmene ponúkajú planéty v určitých znameniach práve v októbri. Hovorí sa – zmena je život. Zmena je aj spôsob, aby voda v studničke zostala čistá, nesmrdela, aby náš život voňal po živote. Tá vôňa môže byť momentálne zastretá tvojimi nepokojnými myšlienkami. Máš v sebe strach? Vieš definovať, čoho sa bojíš? Skús zistiť, či je to strach zo zlyhania a budúcnosti, alebo sa bojíš opustenia. Už keď pomenuješ svoje pocity, môžu sa uvoľniť negatívne emócie a budeš sa cítiť lepšie. Najmä spln 9.10. v Baranovi o 22.57 h prináša napätie, takže radšej preži tento deň a dni okolo splnu v pokoji, nechoď do veľkých akcií. Dňa 11. 10. o 2:00 h Merkúr vstupuje do Váh a vtedy môžeš cez láskavú komunikáciu uvoľniť napätie. Máš dôverného priateľa, priateľku? Nehovorím teraz o partnerskom vzťahu, ale o naladení sa na priateľskú vlnu, ktorá ti môže priniesť do života veľa radosti a najmä uvoľnenia v spoločných chvíľach alebo zážitkoch. Priateľstvo je najvyššia forma lásky. Priateľ je pri tebe, aj keď je na míle fyzicky vzdialený, priateľ je s tebou v tichu i v debatách, s priateľom sa vždy všetko na dobré obráti. Nov bude 25. 10. o 12:51 h v Škorpiónovi a z kruhu priateľov sa teraz vráť k svojim blízkym. Plánuj spoločné večere, pobyty v prírode, nezvyčajné zážitky. Podporí ťa aj Jupiter, ktorý 28.10. o 7:00 h vstupuje do tvojho znamenia Rýb. O Jupiterovi sa hovorí, že je planétou šťastia, nechaj sa teda do šťastia zahaliť. Mantra na október: Som k sebe pravdivý.

DagmaRA Sarita Poliaková

Tags: No tags

Comments are closed.