Kto som? Igor Miháľ

Jedno telo, ale mnoho podôb má v sebe každý z nás. Zo srdca ďakujeme za tento odvážny a inšpiratívny krok.

1.

S​om učiteľ a tréner

Skrze hry, box, meditáciu, hudbu a tanec sprevádzam ľudí v témach sebapoznania, partnerské vzťahy, sexualita, komunikácia… Baví ma byť súčasťou procesov rozvoja ľudí. Detí, dospelých, seniorov.

2.

​Som partner a milenec

Skrze dotyky, pohladenia, vášnivé pohľady do očí, úprimnú komunikáciu, pravdivo, jednoducho zo srdca k srdcu…. Vo svojej žene objavujem seba a v sebe svoju ženu.

3.

Som otec

Vo svojich deťoch objavujem krásu prítomna, učím sa spoznávať ich svet a celý život sa učím pomáhať im rozvinúť to, čo je v nich prirodzené, učím sa neposudzovať ich a nezaťažiť svojimi zraneniami z detstva. Hovorím, čo je vo mne, a pozorne počúvam a prežívam ich svet. Robím aj veľa chýb, z ktorých sa spoločne učíme, ako si poskytovať bezpodmienečné prijatie a ozajstnú chuť každej chvíľky s deťmi.

4.

Som hravý muž

Rád a často sa hrám hry s deťmi aj dospelými, hra mi dáva možnosť skúšať si život na nečisto, vedieť sa radovať a byť v procese úplne pohltený a prítomný​.

5.

Som naivista

S chuťou sa oddávam naivným predstavám, že všetko je tak, ako má byť. Naivne verím, že život si tvoríme každý sám podľa svojich predstáv a naivne verím, že ak sa nám to nedarí, je možné kedykoľvek začať odznova, každým novým ránom.

6.

Som optimista

Rád sa teším z každej krásnej chvíľky svojho života, verím, že dnes je dnes, dnes je ten najkrajší deň.

7.

Som syn

Ďakujem svojim rodičom za život, verím, že pri mojom vývoji mi dali najviac, ako vtedy vedeli. Je na nás, aby sme ťarchy rodovej karmy prijali, poučili sa z nich a poliečili, máme na to minimálne jeden život.

8.

​Som Slovák

Milujem Slovensko, naše krásne hory, lesy, lúky, obdivujem naše krásne ženy, obzvlášť tú moju Slovenu. Slovensko je krajina, moja domovina, cítim to tak a chcem ju zveľaďovať.

9.

Som terapeut a sprievodca

Sprevádzam ľudí v poznávaní a precítení ich darov cez rozhovory, hry, box, tanec, hudbu. Inšpirujú ma chvíle, keď človek nájde svoj rytmus života, vie si ho vychutnávať a šíri ho do svojho okolia.

10.

Som vášnivý hľadač prítomného okamihu

Veď kedy, keď nie teraz, kde, keď nie tu, s kým, keď nie so sebou, a ako, keď nie zo srdca a vášňou?

Tags: No tags

Comments are closed.